Eş kişisi

Yok vallahi gördüğüm gibi çekip gidicem zaten tahammülüm kalmadı ne derseler desinler kafasindayim

Kendi sosyal medyada neler neler çevirsin sizin daha kullanmanıza izin vermesin. İzin vermemek nedir bir kere.
Neden biliyor musun seni rahatça aldatmak için
Durum tam olarak da böyle senin gözün açılmasın ev işleri yap çocuklarına bak o sosyal medyalarda takılsın istiyor...

Hayır az çok tahmin ediyorum ama bazen sadece yediremiyorum bu benimle çok severek evlendi neden aldatır bazen aklım almıyor
Ev hanımısınız. Gününüzün bir kısmı gündüz kuşağı programlarla geçiyordur. Hepsinde üç aşağı beş yukarı aynı tipler var. Akıl almayacak bir şey yok.
Fiilen aldatmasa hatta kimseyi eklemeden konuşmadan içi geçe geçe o kadınlara bakması bile aldatmaya giden yoldur.

Sizin de kendisi gibi olacağını sandığı için sizin kullanmanıza izin vermiyor bence pek iyi niyetli gelmedi bana maalesef

Tam olarak öyle

İlla onlar gibimi olalım
Esiniz illegal işler yaptığı için sizin de yapabileceğinizi düşünmüş bence yoksa bir insan neden izin vermez art niyetli insanları bilmese, kişi başkasını kendisi gibi görür. Bence kesin ve net şekilde sosyal medyasını sinirlayin sizin yoksa onun da olamaz. O size yasaklayabilme hakkına sahipse siz de sahipsiniz. Yoksa sonu kötü görünüyor

İşte sanane diyor ben yaparım aldatmiyorum sacmalama bilmem ne bir sürü şey

Ya başına gelen varmı yeminlee içiyor seni aldatmam asla diye bide aldatmiyorsa o kızları niye ekliyor Ogün kızı ekleyip sordum bana birşey yazmadı diyor
iyi de fiziksel birliktelik yaşamamış olması bir sürü yabancı kadını takip etmesini normalleştiriyor mu? Varsayalım sadece flört ediyor, kendince fingirdeşiyor, sizin için sorun olmayacak mı?

bu tip ailenin içinden geliyorum gerçeği direkt söyleyim erkek sosyal medyada herkese yürüyor beğeni atıyor hatta mesaj atıyor ama her önüne gelene kimseyle net bir ilişki kurmuyor kim denk gelirse onunla yazışıyor buluşur mu bilemem parası varsa buluşur muhtemelen kadına da seni kıskanıyorum minvalinde yasaklar koyar çünkü kendisi o amaçla kullandığı için kendi karıısına aynısını yapacaklar sanar tabi bir de yediği haltarın ortaya çıkmasından korkar. siz çok net olmalısınız yalanlarını asla dinlemeyin ama muhtemelen sizi çok iyi manipüle edecek susacaksınız. net olun bir şey demesine izin vermeden her şey eşit olacak telefonlar ortada olacak ya ikimizde kullanmayacağız ya da aynı hesabı kullanacağız veya ayrı hesaplarımızı olacak birbirimizde ekli olacağız deyin. ayrıca sosyal hayata katılın açıktan da olsa okuyun iş bulun ve az bir maaşa dahi olsa çalışın hatta evleerre temizliğe gitmek bile olsa yapın kenarda para biriktirin eşiniz maalesef güven vermiyor

Kişisel görüşümdür. Kim eşini kısıtlıyorsa yemediği halt yoktur. Onun bunun karısına kızıma askıntı oluyordur benim karıma da kimse bulaşmasın diye kısıtlıyordur. Neyse senin yerinde olsam önce ev hanımlığınk bırakırım. Sonra da 100 yöntemle korunurum. O hesabını kapatmıyorsa da ben istiyorsam kendime sosyal medya hesabı açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…