- 4 Aralık 2024
- 90
- 42
- 27
-
- Konu Sahibi Zeynep 2134
Konu bunun üzerine canım nasıl alabilirim hesabını elimde kanit gerek onu yazdımNeee ciddi mi
Bunun neden olduğunu algılayamayacak zekada mısınız?Sözde benim kullanmami istemiyormus
EvetNeee ciddi mi
Hayır az çok tahmin ediyorum ama bazen sadece yediremiyorum bu benimle çok severek evlendi neden aldatır bazen aklım almıyorBunun neden olduğunu algılayamayacak zekada mısınız?
Yok vallahi gördüğüm gibi çekip gidicem zaten tahammülüm kalmadı ne derseler desinler kafasindayimEvetZeynep 2134 buradan yazayım gitmeden,belli baslı seyler var ama sen hesaba ulassan ne olacak? Adam rezil eder beni ,kaygılarım da var diyerek yine cekinik kalıp evliligi sürdüreceksin gibi.Bosanmayacaksan yüz göz olmaya gerek yok.
Evet biri 3 biri 4 yaşında keşke onu işleyeceğim biri olsa onu isletirdim kaç gün mesajları alıp davayı açardımKalacak bir evinizin ve gelirinizin olmasi super.cocuklar kucuk mu?
Durum tam olarak da böyle senin gözün açılmasın ev işleri yap çocuklarına bak o sosyal medyalarda takılsın istiyor...Neden biliyor musun seni rahatça aldatmak için
Pardon 5Evet biri 3 biri 4 yaşında keşke onu işleyeceğim biri olsa onu isletirdim kaç gün mesajları alıp davayı açardım
Ev hanımısınız. Gününüzün bir kısmı gündüz kuşağı programlarla geçiyordur. Hepsinde üç aşağı beş yukarı aynı tipler var. Akıl almayacak bir şey yok.Hayır az çok tahmin ediyorum ama bazen sadece yediremiyorum bu benimle çok severek evlendi neden aldatır bazen aklım almıyor
Sizin de kendisi gibi olacağını sandığı için sizin kullanmanıza izin vermiyor bence pek iyi niyetli gelmedi bana maalesefMerhaba arkadaşlar öncelikle ben 28 yaşında gayet normal iki cocugu olan bir ev hanımıyım eşimde lokanta tarzı bir yerde çalışan bir bey sorun şu ki eşim belirli sosyal platform lari kullanıyor kullanmasinda sorun yok ben kullanmıyorum izin vermiyor ama kendisi ni kontrol etmek için ara ara giriyorum neyse konuya gelilim ben kısa bir süre önce fake bir hesap açıp baktım kızları takip ediyor bide bağrı açık bir resmini profile koymuş ben bu kızlar ne diyince yanlışlıkla elim çarpmış eklemişim diyor iki çocuk babasisin biraz ağır ol diyorum begenmiyorsan git falan diyor sizce ne yapmalıyım bide bu kısa bir süre önce pcosum olmasına rağmen üçüncü çocuk diyordu hatta ben bunun için burda konu açmıştım yeminler ediyor asla seni aldatmam bilmem neler
Tam olarak öyleKendi sosyal medyada neler neler çevirsin sizin daha kullanmanıza izin vermesin. İzin vermemek nedir bir kere.
Durum tam olarak da böyle senin gözün açılmasın ev işleri yap çocuklarına bak o sosyal medyalarda takılsın istiyor...
İlla onlar gibimi olalımSizin de kendisi gibi olacağını sandığı için sizin kullanmanıza izin vermiyor bence pek iyi niyetli gelmedi bana maalesef
Esiniz illegal işler yaptığı için sizin de yapabileceğinizi düşünmüş bence yoksa bir insan neden izin vermez art niyetli insanları bilmese, kişi başkasını kendisi gibi görür. Bence kesin ve net şekilde sosyal medyasını sinirlayin sizin yoksa onun da olamaz. O size yasaklayabilme hakkına sahipse siz de sahipsiniz. Yoksa sonu kötü görünüyorİlla onlar gibimi olalım
İşte sanane diyor ben yaparım aldatmiyorum sacmalama bilmem ne bir sürü şeyEsiniz illegal işler yaptığı için sizin de yapabileceğinizi düşünmüş bence yoksa bir insan neden izin vermez art niyetli insanları bilmese, kişi başkasını kendisi gibi görür. Bence kesin ve net şekilde sosyal medyasını sinirlayin sizin yoksa onun da olamaz. O size yasaklayabilme hakkına sahipse siz de sahipsiniz. Yoksa sonu kötü görünüyor
Siz de hesap açın o zaman, sizin de sanane deme hakkınız var o öyle diyorsa madem. Sen karışamazsın diyebilirsiniz o öyle diyorsa.İşte sanane diyor ben yaparım aldatmiyorum sacmalama bilmem ne bir sürü şey
iyi de fiziksel birliktelik yaşamamış olması bir sürü yabancı kadını takip etmesini normalleştiriyor mu? Varsayalım sadece flört ediyor, kendince fingirdeşiyor, sizin için sorun olmayacak mı?Ya başına gelen varmı yeminlee içiyor seni aldatmam asla diye bide aldatmiyorsa o kızları niye ekliyor Ogün kızı ekleyip sordum bana birşey yazmadı diyor
Seviyor ablasıSizin neden kullanmanıza izin vermiyorsa tamda o haltları yiyor orda bunu nasıl anlamıyorsunuz