Eş kişisi

Zeynep 2134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
90
42
27
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben 28 yaşında gayet normal iki cocugu olan bir ev hanımıyım eşimde lokanta tarzı bir yerde çalışan bir bey sorun şu ki eşim belirli sosyal platform lari kullanıyor kullanmasinda sorun yok ben kullanmıyorum izin vermiyor ama kendisi ni kontrol etmek için ara ara giriyorum neyse konuya gelilim ben kısa bir süre önce fake bir hesap açıp baktım kızları takip ediyor bide bağrı açık bir resmini profile koymuş ben bu kızlar ne diyince yanlışlıkla elim çarpmış eklemişim diyor iki çocuk babasisin biraz ağır ol diyorum begenmiyorsan git falan diyor sizce ne yapmalıyım bide bu kısa bir süre önce pcosum olmasına rağmen üçüncü çocuk diyordu hatta ben bunun için burda konu açmıştım yeminler ediyor asla seni aldatmam bilmem neler

Son bir detayda ekliyeyim bir daha bakamiyim diye hesabını gizliye almış ve telefonunu yastığının altına koyup uyuyor neymiş çocuklar sabah alıp biryerlere atarlarmis

Hem kendisi kullanıyor hem senjn sosyal medya kullanmana izin vermiyor. Neden biliyor musun seni rahatça aldatmak için hödük, döşü açık, kıllı herif. Bir de 3. Çocuk istiyor ki sen çocukla ilgilen iyice sorumluluktan başını kaldırma, rahat rahat işimi göreyim sosyal medyadan istediğimle konuşurum modunda!

Bebeğim bak olay şu ben kısa bir süe önce bir anlaşmazlık nedeniyle biraz kafamı toplama amaçlı evden ayrıldım o süre zarfında açmış

Ya başına gelen varmı yeminlee içiyor seni aldatmam asla diye bide aldatmiyorsa o kızları niye ekliyor Ogün kızı ekleyip sordum bana birşey yazmadı diyor

Kız"lar" diyorsunuz. Hadi bir kere dediği gibi yanlışlıkla oldu diyelim, spesifik olarak yanlışlıkla kızları mı ekliyor? Sizin kullanmanızı istemediği bir şeyi kendisinin kullanması zaten yanlış. Uyardığınızda verdiği tepki kabahatinden de büyük. İmkanınız varsa dediği gibi beğenmiyorsanız (!) "gidin" derim.

Gitmeyi çok istiyorum ama hep çocuklar nasıl olucak diye düşünüyorum

Ya başına gelen varmı yeminlee içiyor seni aldatmam asla diye bide aldatmiyorsa o kızları niye ekliyor Ogün kızı ekleyip sordum bana birşey yazmadı diyor
İnanma ona, kızı eklemiş kız cevap vermemiş olsa bile, imkanı olsa o kızlar cevap verse aldatacak demekki. Ben ailemin evindeyken hesap açmış yazmışsın. Aldatan her türlü aldatır ruhun duymaz. Hiç güven veren birisi değil. Ayrıca sen hesabına baksan bile çoktan silmiştir mesajları. Yoksa şifreyi niye sana versin

Gitmeyi çok istiyorum ama hep çocuklar nasıl olucak diye düşünüyorum
Çocukları bahane ederek kendi mutluluğunuzdan çalmayın. Mutlu anne, mutlu çocuk. Ben şahsi olarak kimsenin sosyal medya hesapları kullanmasına ya da birilerini takip etmesine karşı değilim. Ama olay spesifik olarak sadece karşı cinsi takip etmeye döndüyse, özellikle de belli profildeki insanları takip ediyorsa burada mesaj ya da etkileşim aramaya gerek yok gibi. Sorun sadece bu da değil üstelik, sizin için sorun olan bir şeyi söylediğinizde verdiği tepki ve probleminize değer vermemesi. Çalışıyor musunuz ya da çalışma imkanınız var mı?

Nasıl yani kendi hesabını sen görme diye gizliye mi almış ve seni engelledi öyle mi?
Evet vala beni elgelledi şimdi ben şey düşünüyorum bu akşam gelicek sinirli ben telefonu isticen çünkü beni kandirmasina artık gönlüm razı gelmiyor ister çocuklarım için ister değil bana bir sürü hakaretlerde bulunucak ben ne tepki vermeliyim çok gerginim

Sözde benim kullanmami istemiyormus
Niye istemiyorsun diye sorsanız it kopek yazar eder der.Kendi kullanıyor ama..
Ayrıca babanız mı cocuk musunuz kullanmanı istemiyorum izin vermiyorum nedir.Birşeylerden rahatsızlık duyulursa iki tarafta karar alır yapmaz.Hesabımı açar istek yollardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…