Eş ile ten uyumu yoksa

unseltll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
214
92
29
Eşiniz iyi evlilikte her şey iyi hoş ama ten uyumu yoksa cinsellikten zevk almiyorsaniz ne yaparsınız?

Neden zevk almiyosunuz, detay vermemis siniz
Nedeni yok çünkü. Eşimi seviyorum ama onunla cinsellik yapmak istemiyorum. Dişil yanım güçlüdür aslında. İlk evlendigimizde cinsellikte beni çok zorladı ağrım çok oluyordu bekli ondandır bilmiyorum.

Nedeni yok çünkü. Eşimi seviyorum ama onunla cinsellik yapmak istemiyorum. Dişil yanım güçlüdür aslında. İlk evlendigimizde cinsellikte beni çok zorladı ağrım çok oluyordu bekli ondandır bilmiyorum.

Önceden yaşanılan travmaların bi sonucu olabilir. Psikolojik desteğin faydası olur belki

Zevk almadiginiz nokta hangisi islanma olmuyo mu kuru kuru yapip caninizi mi yakiyo

Cinsellikte ten uyumu çok önemli... Yoksa olmaz zaten.
Sevgi, aşk olduğu zaman oluyor ten uyumu. Yani ben öyle düşünüyorum.

Ama 2. çocuğa hamilesiniz? Neden 2 çocuk yaptınız?
Buraya ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim diye yazdım. Çocuk yapmamızla alakası yok. Ev işlerinde yardımcı olur. Çocuğumun ihtiyaçlarına benden çok o bakar. Hakaret etmez şiddet göstermez. Tek sıkıntıli konu cinsellik olunca istemiyorum. Bunu da nasıl çözeceğimi bilmiyorum

Bence bir jinekoloğa görünün isteksizlik ve kuruluk hormonlarınızla ilgili sorunlardan kaynaklanabilir.

Size istetmeyi bilememis ,zorlamak gibi bi hataya düşmüş.Şimdiden sonra biseyler canlanır mi bana cok ihtimalli gelmedi.Iyi baba ,gecimli insan diyerek götüreceksin gibi.

X