Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden zevk almiyosunuz, detay vermemis sinizEşiniz iyi evlilikte her şey iyi hoş ama ten uyumu yoksa cinsellikten zevk almiyorsaniz ne yaparsınız?
Nedeni yok çünkü. Eşimi seviyorum ama onunla cinsellik yapmak istemiyorum. Dişil yanım güçlüdür aslında. İlk evlendigimizde cinsellikte beni çok zorladı ağrım çok oluyordu bekli ondandır bilmiyorum.Neden zevk almiyosunuz, detay vermemis siniz
Nedeni yok çünkü. Eşimi seviyorum ama onunla cinsellik yapmak istemiyorum. Dişil yanım güçlüdür aslında. İlk evlendigimizde cinsellikte beni çok zorladı ağrım çok oluyordu bekli ondandır bilmiyorum.
Zevk almadiginiz nokta hangisi islanma olmuyo mu kuru kuru yapip caninizi mi yakiyoNedeni yok çünkü. Eşimi seviyorum ama onunla cinsellik yapmak istemiyorum. Dişil yanım güçlüdür aslında. İlk evlendigimizde cinsellikte beni çok zorladı ağrım çok oluyordu bekli ondandır bilmiyorum.
Ama 2. çocuğa hamilesiniz? Neden 2 çocuk yaptınız?Eşiniz iyi evlilikte her şey iyi hoş ama ten uyumu yoksa cinsellikten zevk almiyorsaniz ne yaparsınız?
Evet ıslaklık yokZevk almadiginiz nokta hangisi islanma olmuyo mu kuru kuru yapip caninizi mi yakiyo
Dediğim gibi eşimle her şey güzel çok iyi bir baba tek sıkıntı cinsellikAma 2. çocuğa hamilesiniz? Neden 2 çocuk yaptınız?
Buraya ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim diye yazdım. Çocuk yapmamızla alakası yok. Ev işlerinde yardımcı olur. Çocuğumun ihtiyaçlarına benden çok o bakar. Hakaret etmez şiddet göstermez. Tek sıkıntıli konu cinsellik olunca istemiyorum. Bunu da nasıl çözeceğimi bilmiyorumAma 2. çocuğa hamilesiniz? Neden 2 çocuk yaptınız?
Konuşarak nelerden zevk aldığınizi birbirinize soyleyin ?Eşiniz iyi evlilikte her şey iyi hoş ama ten uyumu yoksa cinsellikten zevk almiyorsaniz ne yaparsınız?