• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eş durumunu bekleyen kaç kişiyiz sorunlarımızı paylaşalım

viole

viole
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
3.344
32
158
arkadaşlar eş durumu tayini bekleyenler bilir.. eşden evden ayrı kalmak ne kadar zordur.. ne dersiniz gelin burda dertleşelim:31:

bir tek ben mi varım kızlar sizce olucak mı şubatta eş durumu:26:

merhaba .öğretmen değilim ama eş durumundan tayini olamayan bir devlet memuruyum.zormuş gerçekten.tek tesellim ailemin yanında olmam ve eşimin hafta sonları (2 haftada bir ) yanıma gelmesi....
sizde nasıl ?
Allah sabır versin...

merhaba .öğretmen değilim ama eş durumundan tayini olamayan bir devlet memuruyum.zormuş gerçekten.tek tesellim ailemin yanında olmam ve eşimin hafta sonları (2 haftada bir ) yanıma gelmesi....
sizde nasıl ?
Allah sabır versin...

benim çok fena canım yaa.. hem ailemden hem eşimden uzaktayım hem de 24 saat uzaklıkta..2 ayda bir falan görüşebiliyoruz baya sıkıntılı bi durumdayız yani.. daha önce eşim aynı senin durumundaydı 1.5 sene bekledim..şimdi o beni bekliyor ama artık iyice bunaldım Allah yar ve yardımcımız olsun:31:

vallah eşimle çok kötü duruma geldik çok zor yaa ayrı kalmak işi bırak diyor şimdi bakalım nasıl düzeleceğiz:18:

vallah eşimle çok kötü duruma geldik çok zor yaa ayrı kalmak işi bırak diyor şimdi bakalım nasıl düzeleceğiz:18:

geçen sene biz baya kopma noktasına gelmiştik bu dönem daha iyiyiz maşallah.. bakalım eş durumu ataması olucak mı? 15 tatilde düzeltirsiniz sorunlarınızı canım seni görünce dayanamaz az kaldı biraz sabır :31:

Back