eş adayının ailesi sorunu

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
kızlar daha öncede yazmıştım erkek arkadaşımdan ayrıldım ailemi seçtim aslında böyle bişey için daha hazır değilim ama arkadaşımın ve annemin ısrarına dayanamadım arkdşm vasıtasıyla biriyle tanıştım. mesleği iyi hoş biri yakışıklı annesi epilepsi hastasıymış sürekli yanında birinin kalması gerekiyomuş evin tek erkek çocuğu o. diğerleri evli. ve ailesine inanılmaz düşkün biri. şimdilik babası bakıyo böyle şeylerin pazarlığı olmaz hastalık Allahtan gelir ama ileride annesinin bizim yanımızda kalmasını ister mi diye endişelendim görüşmeye yanaşmadım sizce ne yapayım

Niye bir aşkın yasını tutmadan diğerine atlıyorsun ki?
o aşkın yasını ömür boyu kalbimde tutucam kimse onun gibi olamayacak. bu görüştüğüm kişiyle sırf arkadaşımın hatrına görüştüm tamamen mantık çerçevesinde

ıster bence ve alemın enayısı de sız degılsınız kacın bence
anasına baska bakıcı bulsun
bu arada cok akılllısınız ınsallah haytınız guzel olur

ıster bence ve alemın enayısı de sız degılsınız kacın bence
anasına baska bakıcı bulsun
bu arada cok akılllısınız ınsallah haytınız guzel olur
sürekli aileme düşkünüm çok kıymetlidir falan diyo sanki bizlerin ailesi kıymetli değil. ileride annem bizimle kalsın gibi bişey derse ne bileyim belki olmaz ama insanın aklına herşey geliyo

sürekli aileme düşkünüm çok kıymetlidir falan diyo sanki bizlerin ailesi kıymetli değil. ileride annem bizimle kalsın gibi bişey derse ne bileyim belki olmaz ama insanın aklına herşey geliyo
sız de o dedıkce deyın benım de annem cok kıymetlıdır ne yapsak bılmemkı hep beraber mı yasasak dıye
cıdden ben de gıcık oluyorum ve kasten soyluyorlar bence bu sekılde
sız sordunuz mu ona ananı sevıyo musun dıye ayrıca herkes duskun olur yanı
ama ne guzel ıste bastan bellı edıyor kacın daha hıc baslamadan kacın gıdın

aman ha sakın lutfen zaten bırınden yenı ayrılmıssınız daha kotu gunlere suruklemeyın kendınızı
arkanıza bakmadankacın

cok duskunse anasına sızınle falan kımseyle tanısmasın otursun kendı baksın anasına
bıde kardeslerı varmıs anladıgım kadarıyla ama kızlar degıl mı
evın tek erkek cocugu demıssınız bolelerı salaklıkla yıgıtlıgı karıstırır genellıkle sımdı bu anamı kımselere bırakmam anam da anam dıyen cınstendır emınım
cok ezılırsınız
kesınlıkle dusundugunuz gıbı olur anamı bırakmam der yol verın gıtsın

Siz öbür erkek için ailenizi seçmissiniz

Bu yeni olan adamda annesini seçer yarın öbür gün
Yazık ya valla. Hasta bide
Napsın istersiniz huzurevi uygunmudur.

Bunu sorun edecekseniz cocuga hic ümit vermeyin bence hasta kadin sokaga mi atsin tabiki evlat olarak bakmak onun gorevi ama digerlerleri kiz diye bu sorumluluktan kacmamalilar ama bilemeyiz bu ulkede kadin 10. Sinif vatandas olduğu icin birilerinin eline bakiyorlarsa bakamayabilirler o yuzdennn muhtemelen bu cocuga kalacaktir

canim bu yuku kaldiramayacaksan en dogrusunu yapmissin herkes herseyi kabul edecek diye bir kaide yok hasta bakmak kolay degil bunu yapamayacaksan olmasin bu is zaten.

canim bu yuku kaldiramayacaksan en dogrusunu yapmissin herkes herseyi kabul edecek diye bir kaide yok hasta bakmak kolay degil bunu yapamayacaksan olmasin bu is zaten.

yoo evlenmeyiz olur biter o da her daim kıymetli annesinin yanında olacak birini bulur
Ya tabiki annesi kıymetli olacak.
Tabiki annesine bakacak.
Bence bu tavrınız sizi ilerde cok üzer.
Sizin çocuğunuz sizi hasta halinizle bıraksaydı?
Sevdiği kızı annesinden üstün tutsaydı?
Ben kahrımdan ölürüm heralde.
Kendi adıma benim için başımın tacıdır
Tabi eli ayagı tutuyorsa ayrı
Ama hastaysa ..
Allah korusun benimde annem var dünyalara değişmem elin oğluna değişeyim

kesin ben bakıcam diye bişey yok ama hayat ne gösterir babası ölür mecbur biz bakıcaz o zaman

Ya ben bu insanlari anlamıyorum ya sanki bir tek onların ailesi var eğer bırakmıyorlarsa ailesini evlenmesinler herkes evlenmek zorunda degil

sız burada duygusallıga vurmussunuz
konu sahıbı de dıyorkı zaten sureklı lafın arasında anneme cok duskunum dıyormus cocuk bu kasıtlı bence bu lafı
yolunu yapıyor olabılır ve konu sahıbı de

sız evlı mısınız

Annem kıymetlidir iyidir diyen erkekten kaç

ben demiyorum sokağa atsın diye ama hasta bi insanın sorumluluğu ağırdır evin tek oğlu olduğu için illaki ileride yanına alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…