aysuncum hepimizin küçük çocuğu var canım:ecrin_bebek: şöyle havanın güzel olduğu birgün çocuklarla birlikte gidebileceğimiz bir yerde buluşmak bence en doğrusu
zemuszemus zaten daaha kimseler yok buluşmaya katılan biz 3 kişiyiz
aysuncum hepimizin küçük çocuğu var canım:ecrin_bebek: şöyle havanın güzel olduğu birgün çocuklarla birlikte gidebileceğimiz bir yerde buluşmak bence en doğrusu
zemuszemus zaten daaha kimseler yok buluşmaya katılan biz 3 kişiyiz
yaa haklısın cnm ama benı gıdecegımız yere esımın getırıp goturmesı gerekcek o yuzden dedım bısey dıcm senın esınde jn.dı benımkıde oylede sız cok uzun sure kalmıssını burda uzttınızmı
yaa haklısın cnm ama benı gıdecegımız yere esımın getırıp goturmesı gerekcek o yuzden dedım bısey dıcm senın esınde jn.dı benımkıde oylede sız cok uzun sure kalmıssını burda uzttınızmı
abowwww ne kaddar erzurumlu varmışş:1shok:
bende yalnızım die üzülüyodmmmmafoldumben
bende erzumluyum ama ağrıdayım:gitme:
sık sık geliyorumzemuszemus
eğer o günlere rastlarsa gelirim yawwww
neden olmasın
mesela bayramda erzrumdayım inş:Saruboceq:
Merhaba kızlar bende yakında erzurumda olacağım :) Eşimin ataması çıktı bugün... Hayırlısı bakalım, bebişte geliyor. 6,5 aylık hamileyim bu karda kışta nasıl taşınıcaz bebişle ne yapcaz hiç bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun...
Kızzllarrrr,
Erzurum Oltu'da endüstri meslek lisesine yakın kiralık ev bilen varsa haber versin bana. Eşimin ataması endüstri meslek lisesine çıktı. Ev arıyoruz o civarlarda