• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERZURUM'da özel hastane ve doktor tavsiyesi

chamly

Rabbi Hebli Minessalihin
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
182
0
16
Diğer
merhaba arkadaşlar Erzurum'da tavsiye edebileceğiniz özel bir hastane ve iyi bir kadın doğum doktoru var mı??

mrb canım erzurumluyum ama konyada yasıyorum 8 ay once dogum yaptım brda mukemmel bır kadın dogumcu bayan bır dr buldum once allaha sonra ona guvenıyordum dr ısı cok onemlı benım son aylarda sıkıntılarım olmustu anne karnında bır hafta dr cabaları ıle bbegımın cıger gelısmını bekledık her neyse de tayıncıyım memlekete tayın olmayı ıstıyoruz ve ıkıncı bebegı de orda yapıp tekrardan tayın ıstıcez mecburı olarak ıste annem yanımda memlekette olsun bu sefer dıyoruz zor olyor ama ıste erzm da da burda kı dr ıbı bır doktor bulabılcekmıyım orası mechul sadece buharda demet hanım dedıler ama bır arkadasımı resmen olumden dondermıs yınede ıyıce arastır..

canım bende erzurum da doğumu bekliyorum tavsiyem eğer erkek dr olmasında sakınca yoksa buharada dr.muhammet göçmen. hem çok bilgili hem de çok anlayışlı bir dr. doğuma 1-2 haftam var doğom donrası fikirlerimi de yazarım inş.

Back