Lazer Epilasyon Erzurumda lazer epilasyon

sylg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
61
9
48
Merhaba arkadaslar erzurumda lazer yaptiran varsa tecrubelerini paylasabilir mi ? Lazer yaptirmak istiyorum

Merhaba ben eslamere gittim 8 seans 2800 TL 1.5 ay aralıklarla çok acili olması dışında bir şikayetim yok azalma da çok iyi bir şekilde oluyor lazer yüzde 100 bitirmiyor sadece bunu bilerek başlamalisin neden hala çıkıyor param boşa mı gitti dememek için mesela genelleme yaparsam %70 azalttı alt bacak özellikle hiç çıkmıyor ve koltuk altım benim hiç çıkmıyor üst bacak genital bölge ve kollar bitmiyor sadece çok azalıyor

eslamer çok öneriliyor bende araştırıyorum sanırım oraya gideceğim

Kaçıncı seansınızdan itibaren alt bacak hiç çıkmamaya başladı? 1.5 ay aralık az bu arada bence. Tüyler çıkmadan gitmemeliymiş.

Kaçıncı seansınızdan itibaren alt bacak hiç çıkmamaya başladı? 1.5 ay aralık az bu arada bence. Tüyler çıkmadan gitmemeliymiş.
Emin olun 1.5 ayda yavaş yavaş çıkıyor ve siz kısaltıp gidiyorsunuz bunun bencesi yok öyle söyluyorlar sizde gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…