arkadaslar benımde burnumda dıstan egrılık içte de kemık bıde burun eti var.uzun yıllardır nefes almakta zorlanıyorum yanı goruntude egrılık var tamam ama benı en cok zorlayan nefes almak.önceden cok bılgım olmadıgı icin amelyattan korkmuyodum ama sımdı arastırdıkca forumdakı yorumları okudukca daha cook korkmaya basladım. amelyatımı yakın il olarak erzurumda temmuz ayında plastık cerraha olmayı dusunuyorum.aslında benımde aklımda dusundugum bi doktor var ama sızınde erzurumda tanıdıgınız duydugunuz önerebılecegınız plastık cerrah varsa ,amelyat olup ta söylecegınız tavsıyelerınız varsa yardımcı olursanız cok sevınırım
erzurumda bi dr adı duymuştum hatta kendi yöntemini bulmuş ameliyat 30 dk falan sürüyormuş.. gerçi dr un bu yöntemi bulduğu yer klozet başı olunca insanı düşündürüyor ama neyse.. canım istersen bir de googldan falan araştır
erzurumda bi dr adı duymuştum hatta kendi yöntemini bulmuş ameliyat 30 dk falan sürüyormuş.. gerçi dr un bu yöntemi bulduğu yer klozet başı olunca insanı düşündürüyor ama neyse.. canım istersen bir de googldan falan araştır
hmm saol cnm en azından yorumun için ben o doktoru google da okudum murat emsen di sanırım...
ama google da bıle her doktor cıkmıyo adı cok duyulan cok unlu doktorlar hakkında bılgı var genelde.devlette calısan dr.hakkında cok bılgı olmuyo.yanı işim resmen şansa kaldı