Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buhara hastanesinde lazer epilasyon yaptıran var mı ve memnun musunuz acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ne tesadüff erzurumu görünce içim gitti..Ben yaptırdım canım 2011 yılında ilgi ve alakaları çok güzel ben yüzden girdim önce epilasyona 10 metre karşıdan bakınca yüzümdeki tüyler belli oluyorlardı..gittim yaptırdım 3 seans sonrasında belirli düzeyde ilerleme oldu..Sonra bir kampanya başlattılar 3000 tl ye tüm vücut epilasyonu ona girdim 3 seans yaptırdım ama araları çok uzundu faydasını görmedim yani benden kaynaklanan bir sorundu...Sonra ben evlendiğim için başka şehre taşındım burda bir yere gittim alet farklıydı ve ordaki kadar canımı yakmadı ben ilk senasta erzurumdakinde ağladım kalktım masadan çünkü tüylerim çok kalındı...Burdaki alet çok farklı jell sürerek yapıyorlar...Birde benim ilk yüzden gittiğimde bir bayan vardı ismini tam hatırlamıyorum uzun saçlı hep arkadan topluyordu saçlarını o çok güzel yapıyordu yani makinenin ayarlarını tüyün kalınlığına göre ayarlıyordu sonraki yapanlarda o özveriyi göremedim..Birde ben en son reklamını görmüştüm şifadada yapıyorlardı orayada makine ve fiyatını sor istersen canım..Ama buhara iyidir genelde..
canım çok teşekkür ederim. Şifaya gittim seans ücreti çok fazla geldi. Buharayı evime çok yakın olduğu için düşünüyordum. Herkes şifanın çok iyi olduğunu söylüyor ama ben yoldan dolayı biraz kararsız kaldım. Yine de çok teşekkür ederim. Ben biraz daha araştırmaya devam edeyim.
merve4416 canım bak eüer imkanın vardsa ki vardır bu hastahanelerde vereceğin tek seanslık ücretle ömürlük lazer aleti alabilrsin ben öyle yaptım evde kendim yapıyorum artık...yan, sürekli o masaya yatıp oramaı buramı açmak zorunda kalmıyorum eğer imkanın varsa aldığım aleti sana tavsiye edebilirim bende kullanıyorum şimdi ve faydalı bir alet.eğer arkadaşın faşanda varsa ortak alabilirsin ama be tek aldım
imkanım var ama kendim yapabilir miyim o konuda tereddütlerim var. Yanık oluşmasından korkuyorum. Bir de hastanedekiler kadar etkili oluyor mu acaba
canım öyle yanık falan yok asla olmadı bende..yapman gereken tek şey seanslarını atlatmadan yapmak..bak şimdi sana linklerini atacağım ilk attığım link benim kullandığım makine ikincisi ise benim kullandığımdan bir üst seviyede yani tüm bölgelerde kullanabiliyorsun..Etkisine gelince canım dedidiğim gibi seanslarını düzenli yapcan ilk iki ayda 15 günde bir yani ilk dört seans 15 günde bir sonra ayda bir tüylerin durumuna göre..ben 2 yıl önce almıştım yapamadım sonra hastahaneye gittim şimddi kendi makinemle yapıyorum 23 ağustosta yaptım 5 eylülde ikinci seansım ve dökülüyorlar birde dediğim gibi elinin altında olan birşey istediğin zaman yap gece gündüz..ayrıca diğerlerindeki tek seans ücret ile alıyorsun..
Silk n Fda Onaylı Hpl (Home Pulse Lıght) Yöntemli Epilasyon Aleti (bu benim kullandığım ama temin edilemiyor)
Silk'n SensEpil HPL Yöntemli Evde Kalıcı Epilasyon Aleti(buda sana önderdiğim benim kullandığımdan daha iyi)
merve4416 canım bak eüer imkanın vardsa ki vardır bu hastahanelerde vereceğin tek seanslık ücretle ömürlük lazer aleti alabilrsin ben öyle yaptım evde kendim yapıyorum artık...yan, sürekli o masaya yatıp oramaı buramı açmak zorunda kalmıyorum eğer imkanın varsa aldığım aleti sana tavsiye edebilirim bende kullanıyorum şimdi ve faydalı bir alet.eğer arkadaşın faşanda varsa ortak alabilirsin ama be tek aldım
iyi günler bir şey sormak istiyorum gerçekten işe yarıyor mu onlar da her bölgeye uygulana biliyor mu rahat mı kullanımı
merhaba canım bu cihaz gerçekten etkili mi bende merkeze giyorum ve verdiğim parayla 4 tane alırdım bu cihazdan önerilerine ihtiyacım var
evet cnm her bölgeye uygulanabiliyor..ayrıca kimseye bityerini göstermek zorunda kalmıyorsun kendin istediğin saatte yapabilirsin diğer tarafta yok randevu yok sıra uzun iş
çok teşekkür ederim:) peki tamamen bitiyolar mı yani yok ouyolar mı ne kadar süre uygulamak gerek
Buhara hastanesinde lazer epilasyon yaptıran var mı ve memnun musunuz acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
slm bende erzurumda doktor arıyorum pcos hastasıyım. hangi doktora gittin, nasıl hamile kaldın? yardımcı olur musunuz?