Anlam kids Eryaman,12 iş günü deneyimi oldu kızımın ne yazık ki. Nisan 2022 aksam kızımı aldığımda ağlayarak kulağının cok ağrıdığını okulda sağ yanağını kapıya çarptığını, öğretmeninin buz koyduğunu söyledi.Sağ kulağından duymadığını da.Bir anne olarak panikle hastaneye gittim ve dr öğretmen ile görüşmek istedi carpma saati ve sonrası yaşanan her detay önemliydi.müdür ve sınıf öğretmeni konudan bir haber, yrd ogretmen ise 1 saat sonra bana tel ile ulaştığında hafif bir carpma idi tedbir amaçlı buz koyduğunu söyledi.Geceyi Hacettepe acilde geçirdik ve çok şükür kızım düzeldi gece yarısına doğru.Dr enfeksiyon vs yok takip edin hareketlerini dedi.Ertesi gün olayi izlemek istedigimi ilettim kameranın bozuk olduğunu söylediler gayet kaba ve anlayıştan uzak tavırı okulu tanıtırken ki tavrından emin olun cok uzaktı Secil hanımın. kriz yönetiminden bir haber bana guvenmiyorsaniz gidin dedi resmen, hemen kızımı o okuldan aldım. Hala ne oldu o gün bilmiyorum.Kontrollerde birsey çıkmadı şükür ama bir kurum bence kriz anında gösterdiği tavırla değerlendirilmeli.Herseyi örtbas ve inkar yoluna giden bir yönetici ye nasıl güvenilebilir ki.Cocuk ihmale gelmez dikkat edin.sayfalarina bu yorumu yazdim yayınlanmadı.sadece olumlu olanlar görünüyor.