Saç Bakım Ürünleri Ervamatin saç losyonu

ozlemte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
25
0
Kızlar günaydın piyasaya yeni bir ürün çıkmış ervamatin diye bu ürünle alakalı çok fazla yorum yapılmış... benim erkek kardeşimin kuaförü 6 ay önce bu ürün piyasaya çıkıcak ve patlama yapıcak demiş kardeşim önerdi bende patlasın ondan sonra bakarız demiştim :KK3: ürün yeni çıktı ama konuyu açmak istedim alıp deneyen yada çevresinde deneyen var mı yorum yazarsa sevinirim bu ürünün en büyük özelliği saç tellerini kalınlaştırmasıymış ben daha önce minoxil kullandım saçlarım kalınlaşmıştı ama bırakınca tekrar döküldü ve inceldi umarım aynı özellikte değildir .... hadi bakalım ben konuyu açtım sizlerden de yorum bekliyorum :21:

özlemcim bu ürünü benim bir arkadaşım kullandı. üstelik o televizyondan ya da internet sitesinden değil de üreticilerinden almış biraz da ucuza almış hem de. bizzat kendisi konuşmuş yani ürünle ilgili olarak. saç çıkarma gibi bir hedefleri yokmuş üreticilerinin. ama kesinlikle var olan saçların dökülmeyeceğini garanti ediyorlarmış. bazı müşterileri de tekrar arayıp teşekkür etmişler ben saçlarım dökülmesin diye aldım ama arada saç da çıkarıyor filan demişler.
arkadaşım 2 tana almıştı. çok da memnundu. saçlarımla ilgili sıkıntım yok benim kendim kullanmadım ama bunları da söylemek istedim bi fikir verir belki :)

özlemcim bu ürünü benim bir arkadaşım kullandı. üstelik o televizyondan ya da internet sitesinden değil de üreticilerinden almış biraz da ucuza almış hem de. bizzat kendisi konuşmuş yani ürünle ilgili olarak. saç çıkarma gibi bir hedefleri yokmuş üreticilerinin. ama kesinlikle var olan saçların dökülmeyeceğini garanti ediyorlarmış. bazı müşterileri de tekrar arayıp teşekkür etmişler ben saçlarım dökülmesin diye aldım ama arada saç da çıkarıyor filan demişler.
arkadaşım 2 tana almıştı. çok da memnundu. saçlarımla ilgili sıkıntım yok benim kendim kullanmadım ama bunları da söylemek istedim bi fikir verir belki :)

saraylı çok teşekkür ederim yorum yaptığın için tv de pek bi iddalılar peki arkadaşın nerden almış özelden msj atabiliyormusun çünkü nette ve tv de 119 tl yazıyor sonuçta iyi para ... valla her haltı denedim bide bunu deneyelim zati bu saçları ya adam edicem yada yok edicem :KK1:

saraylı çok teşekkür ederim yorum yaptığın için tv de pek bi iddalılar peki arkadaşın nerden almış özelden msj atabiliyormusun çünkü nette ve tv de 119 tl yazıyor sonuçta iyi para ... valla her haltı denedim bide bunu deneyelim zati bu saçları ya adam edicem yada yok edicem :KK1:

rica ederim
100 mesajım olmadan atamıyomuşum :)

bugün görüştük arkadaşımla keşke mesajını daha önce görseydim sorardım. yarın görüşürüm kendisiyle haber veririm yine

:) bu kadar mı cevap gelmiş yani :KK70: kullanan yok mu hala:KK4:

X