• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertuğrul Özkök ‘fabrika ayarlarına’ döndü: Bütün kalbimle destekleyeceğim

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
03/11/2015 10:14
Ertuğrul Özkök ‘fabrika ayarlarına’ döndü: Bütün kalbimle destekleyeceğim

http://www.diken.com.tr/ertugrul-ozkok-fabrika-ayarlarina-dondu-butun-kalbimle-destekleyecegim/
Seçim gecesi sonuçları yorumlarken Türkiye yolsuzluk soruşturmalarının geride kaldığını savunan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, ‘fabrika ayarlarına geri döndüğünü‘ yazdı.

Özkök, “Eskiden sahip olduğum, ne yazık ki sonradan kaybettiğim bir özelliğimi de tekrar kazanacağım. İktidar iyi bir şey yaptığı zaman, bütün kalbimle destekleyeceğim” dedi.

ertugrul-ozkok.jpg

Özkök 1 Kasım gecesi CNNTürk canlı yayınında seçim sonuçlarını yorumlarken 17-25 Aralık soruşturmaları için, “Artık bunları konuşmanın bir anlamı yok. İleriye bakalım” demişti.

Bu sözleri nedeniyle iktidara yaklaşmaya çalışmakla eleştirilen Özkök, bugünkü yazısında ‘Kıvırtıyor muyum, yoksa fabrika ayarlarına mı dönüyorum‘ diye sordu ve şu yanıtı verdi:

‘Elim yazmaya gidecek’
“Son yıllarda, gördüğüm yanlışlıklar ve haksızlıklar nedeniyle, AKP’ye eleştirel bir mesafede durdum. Bu görüşüm hâlâ da değişmedi. Ama eskiden sahip olduğum, ne yazık ki sonradan kaybettiğim bir özelliğimi de tekrar kazanacağım. İktidar iyi bir şey yaptığı zaman, bütün kalbimle destekleyeceğim. Mesela, Kıbrıs’a su götüren hatlar açıldığında, bir vatandaş olarak o gururu ve sevinci benim de hissetmem ve yaşamam gerekirdi. Ne yazık ki elim yazmaya gitmedi… Artık gidecek…”

‘Yani kıvırtmıyorum’
Haksızlık ve adaletsizlikleri, dış politika, iç politika konularında yanlış gördüklerini de yazacağını söyleyen Özkök, “Yani kıvırtmıyorum. AKP, 7 Haziran’dan sonra “fabrika ayarlarına dönme” kararı almıştı. Benim yaptığım da bu” dedi.

Fabrikadan çıkışın öyleyse dön o vakit:KK53:

özüne dönmek iyidir

bir öyle bir böyle olmaktansa

ama bir daha da fabrika ayarların dışında bir ayar yapma

fazla oynamaktan devreler yanabilir mazallah

Ha şöyle yola gelin.
Azıcık korkun bakalım akepenin ayak sesinden.
Arada bir yeni akit ve yeni şafaktan da yardım al ki tarafsız haber yapabilesin.
Boş zamanlarında bol bol a haber dinle. Ufkun genişlesin. :KK200:

Back