• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertuğrul Günay kime oy vereceğini açıkladı

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.278
1.437
248
17 Aralık sürecinde AKP'den Ertuğrul Günay, Halk TV'de hangi partiye ve kime oy vereceğini açıkladı

AKP'den istifa eden Kültür ve Turizm eski Bakanı İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, ulusalcıların kanalı Halk TV'de Şaban Sevinç'in sunduğu Basın Koridoru programına konuk oldu.

Ertuğrul Günay, Şaban Sevinç'in sorduğu 'Bu seçimde kime oy vereceksiniz sorusuna?' şu yanıtı verdi:

"Ben Ankara seçmeniyim, oyumu CHP'nin Çankaya Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen'e vereceğim. Alper başarılı bir genç bir arkadaş. Büyükşehir'de ise Melih Gökçek'e artık yeter demenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Oyumu da o doğrultuda kullanacağım."
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/49807/Ertugrul_Gunay_kime_oy_verecegini_acikladi.html

Vay vayy ipler kopmaya görsün. Her zaman dediğim şey partide çıkarları bitenler, Erdoğan düştüğünde ilk darbeyi vuracaklar yine yanındakilerdir. Hiç kimse gidişattan memnun değil ama susyorlar çıkarları için o çıkarlar bittiğinde Erdoğan'ın yanında kimse kalmayacak hepsi görüntü.

Dönde dönelim usta bu ne ya, benim başım döndü bu saygı değer kişinin dönmekten başı dönmedi.
Bu zat gidişattan memnun olmadığı iiçin değil bakan yapılmadığı için partiden ayrıldı.
Bakanken yaptığı övgüler müthişti :52: bakanken görmüyordu eksileri koltuk gitti aydınlardı.

Bir Turan Çömez veya Abdülkadir Aksu gibi yanlışları ortaya koyarak zirvedeyken gitseydi anlardım.
Şimdi söyledikleri de vereceği oylar da benim için geçersiz.

Dönde dönelim usta bu ne ya, benim başım döndü bu saygı değer kişinin dönmekten başı dönmedi.
Bu zat gidişattan memnun olmadığı iiçin değil bakan yapılmadığı için partiden ayrıldı.
Bakanken yaptığı övgüler müthişti :52: bakanken görmüyordu eksileri koltuk gitti aydınlardı.

Bir Turan Çömez veya Abdülkadir Aksu gibi yanlışları ortaya koyarak zirvedeyken gitseydi anlardım.
Şimdi söyledikleri de vereceği oylar da benim için geçersiz.

Kesinlikle katılıyorum. El birliğiyle ülkenin içine ettiler :(

Back