Ertesigün hapının yan etkileri var mıdır?

ben kullanmıştım çok fazla yan etkisi var
o ay içinde iki kere adet oldum bütün düzenimi bozdu
mecbur kalmadıkça kullanmayın derim

merhaba ben ertesi gun hapini aldiktan 9 gun sonra regl olmus gibi kan geldi 1.5 gundur devam ediyo, hafif karin agrisiyla beraber fakat daha reglme 1 hafta var once olmus olabilir miyim boyle bir etkisi var mi acaba yoksa ara kanamami suan yasadigim??

hanımlar mümkün olmadıkça kullanmayın o hapı.ben kullandım 1 hafta sonra çok erken bi şekilde regl oldum.simsiyah ve çok az bi şekilde hemde 1 haftadır devam ediyodu doktora gittim bugün.doktora söylememiştim muayene oldum kan tahlili flan yaptı dış gebelik olabilir demişti tahlillerden sonra temiz çıktı herhangi bi hap kullandın mı dedi evet dedim.vücudumdaki tüm bu değişimlerin düzensizliklerin o haptan kaynaklığını söyledi.kesinlikle kullanma dedi.

tekrar regl oldunuz mu peki normal gününde yoksa o regl günü mü sayılıyo ??günüm şaştı ben de şaştım bi daha kullanırsam 2 olsun zaten ne pis bişeymiş

buarada ben ertesı gunu hapını bırkerelıgıne kullanmıstım yanı korunmak adına sureklı kullanmadım yanlıs anlasılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…