• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ertesigun hapi

se0609

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
2
0
1
Almanya
Hamilelik var mi York mu merhababende yeni kayit oldum burdan surekli sorulari cevaplari okuuyorduum ben suan yrtdisindayim ve yabanci dilliim braz oldgu icin kendimi doktorlarada ifade etmekte zorlandim simdi Mart ayinin sonuna dogru adetim bitti dahabsonra esimle birlikte olduk AMA malesef ertesi gun hapi kullanmak zorunda kaldim Nisan ayinda 6 gun Suren bir kanamam oldu Dana sonra Nisan 12 Winde dogum Kontrolle hapi kullanmaya basladim 14 unde esimle Berater oldum AMA EK koruma yontemi kullanmadik ve mayisin 28 i olduhalen adet gormedim ana 4 Tage test yaptim farkli zamanlarda negativ Dana sonra dokjtora gittim onlarda idrar testi yapti negativ man aldilar hct 0,38cikti asil hcg yok AMA sordugumda hamilemiyim diye hayir demisti dogum Kontrolle Halina Halen devam ediyorum muhakkak bilgisi olan arkadaslar vardir

Arkadaslar ben dun korunmasiz cinsel iliskiye girdim ve icime tam olarak bosalmadi. Cok korktuk. Hemen gidip ertesigun hapi aldik. Yarimsaat gecti gecmedi bilmiyorum. Cok mu erken icmisim?

Back