Kızlar tam 1 hafta önce ertes72 kullanmak zorunda kaldım. Dün kahverengi lekelenmem oldu bugün akşama kadar devam etti. Az önce daha koyu ve miktarida artan bi kanama olmuş. Acaba adetim mi one çekti. Daha 13 gün vardı adetime. Birde hamilelik ihtimali ortadan kalkmıştır böyle olunca. Küçük bebegim olduğu için korkuyorum ilişkinin üzerinden de 1 hafta gecti
Ertesi gün hapları bütün dengeyi alt üst ediyor. Her şey olmuş olabilir.
Ona kalmadan zamanında uygun korunma yöntemleri kullanmak çok daha sağlıklı. Bebeği emziriyor musunuz?
Ertesi gün hapları bütün dengeyi alt üst ediyor. Her şey olmuş olabilir.
Ona kalmadan zamanında uygun korunma yöntemleri kullanmak çok daha sağlıklı. Bebeği emziriyor musunuz?
Ya zaten korunuyorduk aslında kondom nası olduysa alttan sizdirma yapmış. İçimde kuşku olduğu için aldım hapi. Bebeğimi de emziriyorum sadece ilacı aldığım gün 8 saat emzirmedim
Ya zaten korunuyorduk aslında kondom nası olduysa alttan sizdirma yapmış. İçimde kuşku olduğu için aldım hapi. Bebeğimi de emziriyorum sadece ilacı aldığım gün 8 saat emzirmedim
1 haftada çıkmaz diyorlar evet. 15 gün ideal bir süre, olması gereken adet tarihiniz civarına denk gelir en doğrusu o zamanlar. Ama ertesi gün hapı hormonları o kadar bozuyor ki hamile olacağınızı hiç sanmam.
1 haftada çıkmaz diyorlar evet. 15 gün ideal bir süre, olması gereken adet tarihiniz civarına denk gelir en doğrusu o zamanlar. Ama ertesi gün hapı hormonları o kadar bozuyor ki hamile olacağınızı hiç sanmam.