• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ertesi gün kullanmak üzere açtığım boyam bozuldu mu

daisy87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
242
4
296
Eskişehir
arkadaşlar merhaba acilen cvb ihtiyacım var, dün akşam saçlarımı boyamak için tüp boyalardan birsini her zman kullandığım cam boya kaseme döktüm ancak o sırada deprem oldu ve boyama işlemine devam etmedim,boyayı peroksit sıvısıyla karıştırmadım kaseyi naylonla sardım sıkıca, bugün kullanıcaktım ama gördüm ki koyu kahverengi bir renge bürünmüş, şimdi bu boya bozuldumu , yoksa bir gün beklemekten bişey olmaz da kullansam mı ?

eger buzlukta sakladıysan tahminimce birsey olmaz. ama açıkta bırakırsan karışımı agzı açık, bozulur. ama sadece tüpü açıp,sıkmadıysan bozulmaz.

buzdolabı bozuldu o yüzden oda sıcaklığında poşete sarılı bir şekilde sakladım ve dediğim gibi rengi koyu kahve olmuş,boyanın kendi rengide sıcak çıkolata, açıkcası çok önemli değil tüp boya zaten gayet ekonomik fiyatı ama tekarar almaya gidecek vaktim yok alana kadarda bekliycem 2-3 gün , saçlarımın bayağı uzun uçlarına uygulasam mı deiye düşündüm uçları hasar görürse kestiririrm dedim ama cesaret edemedim benim boya gitti anlaşılan :(

dediğim gibi riske atma canım. tüp boyalar gayet ekonomik saçını kestirmene değmez.
bikaç gün beklersin sende yazık çabuk uzamıyor saçlar. :34:

boyayı açıpta havayla karıştığı an boya içindeki enzimleri salar ve biran önce saçını boyaman gerekir ki saçında tutsun o renk saçında salınması lazım o enzimlerin yani o artık koyulaştıysa bozuldu etkisini yitirdi cnm boyasanda koyu olur rengini tutmaz hiç riske girme at gitsin başka al :13:

kızlar hepinize ayrı ayrı teşşekkür ederim cevaplarınız için,boyayı attım gitti dediğiniz gibi risk almaya değmez yarın gidip yenisini alıcam artık...

Back