• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması ERTESİ GÜN HAPININ ETKİSİ Mİ YERLEŞME KANAMASI MI ?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Kurkmantolumatmazel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
173
109
103
Merhaba,
31 ekim 2020 ertesi gün hapı kullandım, 7 kasımda adet gördüm(normalinden 4 gün önce hapın etkisi olsa gerek)
16 kasımda bilinçli korunmasız ilişki yaşadım, 23 kasımda kahverengi bir akıntı oldu o güne mahsus 1 defa idi. Ara ara hala gelmeye devam ediyo ve birazda ağrılı. Test yapmalı mıyım? Yoksa hala ertesi gün hapının etkisi mi ?

Son düzenleme:
Merhaba,
31 ekim 2020 ertesi gün hapı kullandım, 7 kasımda adet gördüm(normalinden 4 gün önce hapın etkisi olsa gerek)
16 kasımda bilinçli korunmasız ilişki yaşadım, 23 kasımda kahverengi bir akıntı oldu o güne mahsus 1 defa idi. Ara ara hala gelmeye devam ediyo ve birazda ağrılı. Test yapmalı mıyım? Yoksa hala ertesi gün hapının etkisi mi ?
Ara ara gelen ağrılı kahverengi akıntı bnde de oluyor su an ertesi gun hapi iceli 6 gün oldu. Sizde durum nedir su anda

Back
X