yorumunuz icin tesekkur ederim ben de olmadigimi dusunuyorum ama internette regl oldugu halde adet oldum diye bir suru sey dolasiyor biyolojik olarak imkansiz bir sey oldugunu biliyorum ama yine de icimi rahatlatmak icin sizlere sormak istedim.Regl olduğun içim hamile değilsindir için rahat olsun kaldı ki uzun zaman olmuş başka belirtiler de gösterirdin olmuş olsa bile. Ancak şunu altını çizerek söylüyorum ki ertesi gün hapına asla güvenme. İlk iki saat içinde içtiği halde hamile kalan birini tanıyorum. Eğer yumurtanın tam çatlamasına denk gelirse pek koruyucu olmuyor
gecenlerde olan 1 2 haftalik mide bulantimdan sonra ayva gobek gibi gobegimi farkettim kilo almis oldugumu dusunuyorum cunku baska hicbir belirtim yokRegl olduğun içim hamile değilsindir için rahat olsun kaldı ki uzun zaman olmuş başka belirtiler de gösterirdin olmuş olsa bile. Ancak şunu altını çizerek söylüyorum ki ertesi gün hapına asla güvenme. İlk iki saat içinde içtiği halde hamile kalan birini tanıyorum. Eğer yumurtanın tam çatlamasına denk gelirse pek koruyucu olmuyor
3 Ay regl, üstüne ertesi gün hapı birde sürtünme yolu ve boşalma yok kesin hamilesiniz kan verip netleştirin.hatta şuan cinsiyeti bile belli bebeğinizin, bizlere de haber verin isim düşünürüz
Ben düzenli regl olanların da hamile kaldığını duymuştum. Hele bir de ertesi gün hapı aldıysan kan değerlerine bir baktır derim
Hanımefendi sizi kırmak istemem ama bu imkansız gerçekten ve sürekli soruyorsunuz 50 kişi yok diyortamamdir ben cevabi aldim gereksiz tribe giriyorum sanirim
yorumunuz icin cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz suan icimde bir suphe kalmadi yeniden cok tesekkur ederim kendimi yipratiyorum bos yereHanımefendi sizi kırmak istemem ama bu imkansız gerçekten ve sürekli soruyorsunuz 50 kişi yok diyorinanın hamile kalmak için insanlar neler neler yapıyor o kadar basit bişey değil yani hamile kalmak lütfen stres yapıp kendimizi yıpratmayın artık
Aynen öyle yapıyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz artık normal hayatınıza dönün böyle şüpheyle takıntıyla yaşanılmazyorumunuz icin cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz suan icimde bir suphe kalmadi yeniden cok tesekkur ederim kendimi yipratiyorum bos yere
haklisiniz tesekkurlerrAynen öyle yapıyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz artık normal hayatınıza dönün böyle şüpheyle takıntıyla yaşanılmaz