Ertesi gün hapına rağmen hamileyim

Gazzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
45
21
13
İstanbul
Merhaba, 11 aylık bir bebeğim var emziriyorum hala eşim 6 aydır yurtdışındaydi 29 aralık gecesi birlikte olduk ve kondom yırtılmıştı 1 saat sonra ella adında ertesi gün hapı aldım 6 ay sonra ilk defa o gece birlikte olduk ve üzerinden 18 gün geçti normalde ayin 5 inde hasta olurum 13 gün gecikince şüphelendim ilk idrar testi yaptım sonra kan tahlili bhcg 430 çıktı hamilemiyim kesin olarak doktora gitmedim henüz bu kadar erken bir zaman da hamile kalınabilir mi yardımcı olun lütfen 10 gündür adet olacak gibi ağrı çekiyorum ve krem kıvamında akintim var

Eklentiler

• 20150117_193218.jpg
    20150117_193218.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 1.003
  • 20150117_055148.jpg
    20150117_055148.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 1.038
Merhaba, 11 aylık bir bebeğim var emziriyorum hala eşim 6 aydır yurtdışındaydi 29 aralık gecesi birlikte olduk ve kondom yırtılmıştı 1 saat sonra ella adında ertesi gün hapı aldım 6 ay sonra ilk defa o gece birlikte olduk ve üzerinden 18 gün geçti normalde ayin 5 inde hasta olurum 13 gün gecikince şüphelendim ilk idrar testi yaptım sonra kan tahlili bhcg 430 çıktı hamilemiyim kesin olarak doktora gitmedim henüz bu kadar erken bir zaman da hamile kalınabilir mi yardımcı olun lütfen 10 gündür adet olacak gibi ağrı çekiyorum ve krem kıvamında akintim var
Kan değerinize göre hamilesiniz...
Tebrik ediyorum...

tebrik ederim bende dn oyle bır sorun yasadım kondom yırtılmıştı bendede hastalık nedeniyle hamıle kalmamam lazım Behçet hastasıyım ,gözümde üveit var ayrıyeten insülin direncim var var var yanı bende korkmaya başladım yıllardır kondom kullanıyoruz ılk defa böyle bırsey oldu belkıde allah ın takdırı bılmıyorum ınsallah hamıle kalmam ben zaten duzensız oluyorum aralığın 14 ne hasta olmuştum 6 ocakta tekrar hasta oldum sımdıde nasıl anlıycam bılmıyorum ancak subatın 10 kadar beklıyeyım sende bırlesmeden kac gun sonra belırtı basladı

Nasip etmiş Rabbim sıkı sıkı sarıl elindeki servete. Saçına zarar gelse ölürüz belkide. Ne güzel bir durum. Benim gibi olsaydın belki daha zor olurdu. Ben 1,5 yıllık evliyim. 1 yıl vajinusmustum. Tam evlilik yıldönümümde eşimle birlikte olabildim tam anlamıyla. Bu ay 4.ayımız denememizin hamile kalabildimmi bu ay bilmiyorum. 5 yıl deneyip hamile kalamayanlar var. Türlü tedavilere milyarlar harcayanlar var. Ne kadar kısmetlisin biliyormusun? Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

Merhabalar,

Ben de Ella hapıyla ilgili ilk kez bir tecrübe yaşıyorum. Sizlere de danışmak istedim. 4 Nisan günü adetim başladi 13 Nisan günü condom yırtılması nedeniyle içime boşalma söz konusu oldu. Ertesi gün takriben 9 saat sonra Ella hap aldım. Bir kaç gündür göğüslerimde hassasiyet alt karnımda şişkinlik ve gaz var. Dayanamayıp dün adetime 9 gün kala hassas olan dijital gebelik testlerinden yaptım hamile değilsiniz çıktı. Sizce gebe olma gibi bir risk var mı kızlar?

Merhabalar,

Ben de Ella hapıyla ilgili ilk kez bir tecrübe yaşıyorum. Sizlere de danışmak istedim. 4 Nisan günü adetim başladi 13 Nisan günü condom yırtılması nedeniyle içime boşalma söz konusu oldu. Ertesi gün takriben 9 saat sonra Ella hap aldım. Bir kaç gündür göğüslerimde hassasiyet alt karnımda şişkinlik ve gaz var. Dayanamayıp dün adetime 9 gün kala hassas olan dijital gebelik testlerinden yaptım hamile değilsiniz çıktı. Sizce gebe olma gibi bir risk var mı kızlar?
Böldü merak ettim bende hamule kaldın ?

Back