Ertesi gün hapı

benportakal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
42
19
18
31
Merhaba kızlar, dun gece eşimle birlikte olduk prezervatifle korunuyoruz ancak yırtılması sonucu bi kaza oldu. Henüz hamilelik düşünmüyorum 23 aylık bi kızım var henüz erken kardeş için. Yumurtlama zamanım 10 martta sizce ertesi gün hapı almali miyim yoksa yumurtlama zamanında olmadigim için gebelik olasılığı düşük müdür?

Olasilik dusuk de olsa var neticede hamile kalabilirsin
Ben olsam alirim hap
Gecmis olsun

Çocuk düşünmüyorsanız hiç risk almayın. 48 saat geçmeden hemen alın ertesi gün hapını. Biraz yan etkisi oluyor ama yapacak bir şey yok.

Benim de 23 aylik bir kızım var :) ben sutten kestim. Eğer sutten kestiyseniz alın hapı bence. Bu hapı yutmayayim derken esas hapı yutmayin sonra :)

Prezarvatif nasil yirtilir ya?
Bu arada ertesi gun hapi piyasada tecavuz ilaci diye bilinir. Cok ekstrem durumlarda kullanilir. Cunku yan etkisi cok fazla ve uzun sureli

Ben olsam almam Allah verirse dpgurmani tavsiye ederim.Allahverirse en guzelini verir .belki gonlundeki olur Allaha birak benim 2kizim 13aylikti hamile kalmistim tabi aldimadimda hapda kullanmadim cok guzel bir kizim daha oldu pamuk gibi simdik 13yasinda buyuturken zorlandim ama simdik ne diyorum biliyormusun Allah bir tane daha verseydi 8aydir korunmuyoruz fakat olmuyor.

Back