ertesi gün hapı

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
Bayanlar 4 gün önce ertesi gün hapı içtim ilk 2 saat içinde.ancak 4 gün olmasına rağmen ne kanama oldu nede başka bir yan etki oldu.sadece kasıklarım ağrıyor ve belim çok ağrıyor o kadar.kanama olmaması etki etmediğini mi gösterir yoksa döllenme olmadığı için mi kanama olmuyor yani demek istediğim iyi mi kötü mü?riskli bir durum olmadığı içinde kanama yapar mı?lütfen yaşayan bilen duyan varsa aydınlatabilir mi?kaç gündür kafayı yemek üzereyim.internetten araştırdım herkes farklı birşey söylemiş bulunduğum yerde kadın doğum doktoruda yok.

Bayanlar 4 gün önce ertesi gün hapı içtim ilk 2 saat içinde.ancak 4 gün olmasına rağmen ne kanama oldu nede başka bir yan etki oldu.sadece kasıklarım ağrıyor ve belim çok ağrıyor o kadar.kanama olmaması etki etmediğini mi gösterir yoksa döllenme olmadığı için mi kanama olmuyor yani demek istediğim iyi mi kötü mü?riskli bir durum olmadığı içinde kanama yapar mı?lütfen yaşayan bilen duyan varsa aydınlatabilir mi?kaç gündür kafayı yemek üzereyim.internetten araştırdım herkes farklı birşey söylemiş bulunduğum yerde kadın doğum doktoruda yok.
bende aynı durumdayım biri bsey soylesin arkdaslar ya

canım kullanmış yaşamış biri olarak sana şunu söyliyim ben yumurtlama dönemimde ilişkiye girdim prezervatif yırtıldı boşaldı içime 6 saat sonra ella kullandım ve adetime 4 gün kala hastalandım :D sıkıntı etme bendede hiç bi yan etki olmadı ama bugn mutluyum çnkü hastayım ella çok etkilii bi hap diğerlerini bilemem amaa

Kızlar merhaba, ben 1 hafta önce iliskiye girdim, sevgilim iliskiye girer girmez geri cekildi ve bosaldı icime bosalmadıgını söyledi ama yine de emin olmak icin 1- 1,5 saat icin ella ertesi gün hapı ictim ve 2 gün sonra normal günümde regl oldum, biliyorum su an gerilmek icin erken ama sizce bisey olmus mudur korkmamı gerektiren bi durum var mı

Aynı durum bende de var. İlişkiye girdim ve içime boşalma oldu . 1 saat içinde ella içtim. Şimdi bugün adet olmam lazım ama olmadım. Çok korkuyorum çoğu kişinin adetini geciktirmış sanırım. Bu durumu yaşayan birisi bişey yazabilir mi çok korkuyorum

Back