bayanlar merhaba bugün sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girerken boşaldı.Biraz bulaşmış diye korktum ve ertesi gün hapı içtim ikisini aynı anda buarada son adet günüm 16 nisandı ve bakireyim hamile kalma ihtimalim var mı senağlama
ertesi gün hapı içtıysen bir kaç günde reglolacaksındır, o hapta yazıyor olmalı yüzde kaç etkili olduğu,
muhtemelen etkili diye biiliyorum ismi bile zaten nasıl kaydirigubbakcemile3
korkma şekerim korkma,
içinde östrojenle diğer erkeklik hormonu var sende etki yapıp reglini getiriyor.
yani muhtemelen bir şey olmamıştır.
12 değil 72 miş sitesinden bakabilirsin, artı şu an yeni arastırmalara göre 5 gun geçerli oldugu bulunmuş.
ASlında 3 değil 5 gun sonra da içilse yine işe yarıyormuş..
ben olaydan 30 dakkika sonra içtim ilacı adetimde 17 mayısta olucak illa kanama yapar mı ilaç? kanama olursada anlyamaıcam adet mi ilaç yüzünden mi diye :S birde adet günüme çok yakın bi zaman olduğu için üstüne görme diye birşey varmış yani bu ay adet olsamda hamile kalmış olablr myim acaba of çok korkuyorum test mı yapsam.ilişkiden kaç gün sonra test yapılabilir biliyor musnz
yok farketmıyor sonucta regl oldun dıye artık hamılelık onlenmıs,
ama bır yerde okumustum hamıleyken alınan ılaclar yuzunden ılk regl gelebılır ama hamişlık devam edebılırmıs bu durumda regl olman engellemıyormus o yuzden o hapı guvenılır olmdıgını dusunmustum
baska yerlerde okudum kı regl olunca kesın hamılelık sonlanırmıs, ne kadar dogru bılemem, regl bıtınce eczanede satılan testlerden alırsın 6 haftalıkkenzaten anlasılır ozaman bakarsın duruma gore
korkma ama yuksek olasılık bır kaza olmamıstır bekarsın da sanırım .... olmaz dıye tahmın edıyorum.