Ertesi gün hapı

Melisa1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
8
2
1
24
İyi günler sevgilimle birlikte cinsel birliktelik yaşadım ama içime boşalmadı ne olur ne olmaz diye 48saat sonra Ella hapı içtim sürekli bel sırt ağrım var hamile kalma durumum var mı

Üzerinden 2-3 hafta geçtiğinde anca anlarsın bunu birkaç gündür olan bir ilişki ise belirti hemen olmaz 🙄

Ertesi gün hapı da öyle her zaman alacağın bir ilaç değil biliyorsun umarım dikkate et devmli olan bir korunma yöntemi değil acil durum icim geçerli sadece yilda en fazla 3 defa alacağın bir ilaç

Ella masum bir ilaç değildir, bu yıl içinde bir kez daha almayın

Bazen insanlar regl durumundayken bile hamile kalabiliyor. Kadın vücudu çok ilginç :) hamile kalmanız ise yüksek olasılıkla negatif ama benim önerim ertesi gün hapını kullanacak durumlara gelmemeniz. Bu haplar gerçekten hormonlarla o kadar oynuyor ki bütün dengeyi bozuyor. Regl günleriniz değişiyor, kanama miktarları değişiyor. Ağrılı adet dönemleri vs derken vücuda zarar veriyor. Bence başka yöntemler deneyin. Aktif bir cinsel hayatınız varsa doğum kontrol hapı almanızı öneririm.

Ertesi gün hapı da öyle her zaman alacağın bir ilaç değil biliyorsun umarım dikkate et devmli olan bir korunma yöntemi değil acil durum icim geçerli sadece yilda en fazla 3 defa alacağın bir

Ertesi gün hapı da öyle her zaman alacağın bir ilaç değil biliyorsun umarım dikkate et devmli olan bir korunma yöntemi değil acil durum icim geçerli sadece yilda en fazla 3 defa alacağın bir ilaç
İlk defa kullandım teşekkür ederim yorumunuz için

Bazen insanlar regl durumundayken bile hamile kalabiliyor. Kadın vücudu çok ilginç :) hamile kalmanız ise yüksek olasılıkla negatif ama benim önerim ertesi gün hapını kullanacak durumlara gelmemeniz. Bu haplar gerçekten hormonlarla o kadar oynuyor ki bütün dengeyi bozuyor. Regl günleriniz değişiyor, kanama miktarları değişiyor. Ağrılı adet dönemleri vs derken vücuda zarar veriyor. Bence başka yöntemler deneyin. Aktif bir cinsel hayatınız varsa doğum kontrol hapı almanızı öneririm.
Aktif bir cinsel hayatım yok en sonki ilişkimin üzerinden 8ay geçmişti ondan sonra girildi ilişkiye hapı da ilk defa kullandım daha kullanmayı düşünmüyorum

Back