- 12 Ekim 2024
- 11
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi cerenn0000
İyi günler 1ocakta ertesi gün hapı bella kullandım ve gecen ay 24 aralıkta olmuştum şuan 7 gün geçti ve hala adet olmadım ve adet semptomları belirtileri de yok ve endişeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki Hamile miyim değilim nasıl anlıcamİki üç aya kadar gecikme olur, hormonların içinden geçen bı ilaç, adet olursan dua et
Hamile kalmak istiyormusunuz yoksa istemediğiniz içinmi bella kullandınızPeki Hamile miyim değilim nasıl anlıcam
İstemiyorumHamile kalmak istiyormusunuz yoksa istemediğiniz içinmi bella kullandınız
Bişey sorabilirmiyim özel olmazsa partneriniz ile ilişki sırasında içeri boşalma oldumu olduğu içinmi bella kullandınız . bende dün kullandım tam olarak gebelik olurmu bilmiyorum ama içeri boşalmak olmadığı halde kullandım sizde nişey çıktımı üstünden baya geçmiş çünküİstemiyorum
Hayır olmadı dışa boşalma oldu ama boşalmadan sonra devam ettik ve 3 saatten uzun süren bir ilişkiydiBişey sorabilirmiyim özel olmazsa partneriniz ile ilişki sırasında içeri boşalma oldumu olduğu içinmi bella kullandınız . bende dün kullandım tam olarak gebelik olurmu bilmiyorum ama içeri boşalmak olmadığı halde kullandım sizde nişey çıktımı üstünden baya geçmiş çünkü
Bende içeri girme olmadı sadece sürtünme bizdede dışarı boşaldı korktum yinede ella içtim 24 saat geçmeden vajina bölgesine zevk suyu falan gelmiştir diye korktum siz yaşamışsın bi sorim dedimHayır olmadı dışa boşalma oldu ama boşalmadan sonra devam ettik ve 3 saatten uzun süren bir ilişkiydi
Sizde geçikme yaşandımı pekiBende içeri girme olmadı sadece sürtünme bizdede dışarı boşaldı korktum yinede ella içtim 24 saat geçmeden vajina bölgesine zevk suyu falan gelmiştir diye korktum siz yaşamışsın bi sorim dedim
Sizde geçikme yaşandımı peki
Ben kullanalı bir gün oldu ilişkiden 14 saat sonra kullandım şuan pek bilemiyorum sizin baya geçmiş test yaptınızmı hiçSizde geçikme yaşandımı peki
Hayır ama pazartesi yapıcamBen kullanalı bir gün oldu ilişkiden 14 saat sonra kullandım şuan pek bilemiyorum sizin baya geçmiş test yaptınızmı hiç
Ben bir hafta geçsin yapıcam sizde de pek bişey çıkmaz ama insan korkuyor gelişme olursa bende yazarım sizeHayır ama pazartesi yapıcam
Teşekkür ederimBen bir hafta geçsin yapıcam sizde de pek bişey çıkmaz ama insan korkuyor gelişme olursa bende yazarım size