• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı

cerenn0000

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
11
0
1
23
İyi günler 1ocakta ertesi gün hapı bella kullandım ve gecen ay 24 aralıkta olmuştum şuan 7 gün geçti ve hala adet olmadım ve adet semptomları belirtileri de yok ve endişeliyim

İki üç aya kadar gecikme olur, hormonların içinden geçen bı ilaç, adet olursan dua et

Test yaparsın, yedi gün iyi gecikme olmuş zaten yaparsan anlaşılır var mı yok mu

Bişey sorabilirmiyim özel olmazsa partneriniz ile ilişki sırasında içeri boşalma oldumu olduğu içinmi bella kullandınız . bende dün kullandım tam olarak gebelik olurmu bilmiyorum ama içeri boşalmak olmadığı halde kullandım sizde nişey çıktımı üstünden baya geçmiş çünkü

Bişey sorabilirmiyim özel olmazsa partneriniz ile ilişki sırasında içeri boşalma oldumu olduğu içinmi bella kullandınız . bende dün kullandım tam olarak gebelik olurmu bilmiyorum ama içeri boşalmak olmadığı halde kullandım sizde nişey çıktımı üstünden baya geçmiş çünkü
Hayır olmadı dışa boşalma oldu ama boşalmadan sonra devam ettik ve 3 saatten uzun süren bir ilişkiydi

Hayır olmadı dışa boşalma oldu ama boşalmadan sonra devam ettik ve 3 saatten uzun süren bir ilişkiydi
Bende içeri girme olmadı sadece sürtünme bizdede dışarı boşaldı korktum yinede ella içtim 24 saat geçmeden vajina bölgesine zevk suyu falan gelmiştir diye korktum siz yaşamışsın bi sorim dedim

Bende içeri girme olmadı sadece sürtünme bizdede dışarı boşaldı korktum yinede ella içtim 24 saat geçmeden vajina bölgesine zevk suyu falan gelmiştir diye korktum siz yaşamışsın bi sorim dedim
Sizde geçikme yaşandımı peki

Back