Ertesi gün hapı

sksmsjsnsms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
6
-2
21
Kızlar acil sormam gerekiyor erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişkiye girdim ve sadece zevk suyu gelmiştir boşalma farklı bir noktaya oldu birkaç saat önce yine bir boşalmak gerçekleştirmişti zevk suyunda bu yüzden sperm bulundurması konusunda endişelendim reglime 7 gün vardı ve durum böyle olunca ertesi gün hapını 21 saat sonra kullandım sizce hamile olma olasılığım kaçtır lütfen tecrübeli biri cevaplayabilir mi

Boşaldığı noktaya da hap koysaydın bi tane, belki ordan uçar spermler uçar gelir senin içine girer falan…

İlişkide korunmak diye bi kavram var, bir çok yöntemi de var.
Zevk suyuyla, dışarı boşalmayla, sürtünmeyle hamile kalma şansın yok.
İlacı da boşa kullanmışsın, yine de şifa olsun 🤷🏻‍♀️

Daha güzel bir dille yazabilirsin ya da her bulduğun şeye aşalayıcı konuşucağınıza susabilirsiniz insan endişelenince ne yapacağını bilemiyor,yine de canın sağolsun😉

Daha güzel bir dille yazabilirsin ya da her bulduğun şeye aşalayıcı konuşucağınıza susabilirsiniz insan endişelenince ne yapacağını bilemiyor,yine de canın sağolsun😉
Sence süttürüp hamile kaldığını zannedenleri ciddiye alıp güzel bir dille yorum yazmak akıl vermek mantıklı mı ? :) Yine de büyüklük bende kalsın öyle her süttürdüğünde ertes alma yılda maks 2 kere kullanılır çok zararlı Sana da kıps :KK66:

Sizde yapmışsınız yapacağınızı erkek arkadaşiniza korun demek yerine susmussunuz, icmissiniz içmemeniz gereken hapi burda üç buçuk atıyorsunuz, millete laf yetistiriyorsunuz, gayet normal cevap vermiş daha ne diyecekti, kaç kere sormussun zaten tekrar niye soruyorsun suyla, selle, sürtünmeye, koklamayla hamile kalinmiyor. Yazmayayım dedim de böyle bilmisliginizi işin başından yapsanız da bu hale dusmeseniz keşke. Hamile değilsin. İlaç hormonları bozar adette olmayabilirsin yarında adet olmadım surtunduk hamilemiyim deme.

Ben sağlıkçıyım ve zararını laflarla değil bilimsel verilerle biliyorum ayrıca ciddiye almıyorsan ve akıl mantığına sığmıyorsa cevap verme amacın? Neyse kocaman öpüyorum

Akıl mantığa sığmayan bizim cevabımiz mı acaba, zararını bilen sağlıkçı arkadaşım sürtünmeyle hamile kalıp kalamayacagini bilmiyor musun eksik bilgi kalmış orada desene, neyse tamamladık. Ben öpmüyorum.

Canım bak dalga geçiyoruz falan ama niyetimiz kötü değil. Boşa stres yapıyorsun sağlıkçıysan biliyorsun ki spermler uçamaz ha bir ihtimal varsa da binde birdir ve biliyormuşsun zaten ella çok zararlı. Anlatmaya çalıştıklarımız bunlar sen böyle dalga geçer gibi göz kırpıp öpünce insanın seninle daha bi uğraşası geliyor :) Hamile değilsin stres yapma.

Çok teşekkür ederim sadece bilmiyorum çok endişelendim gereksizce ve böyle hastalarda geliyor maalesef çok nadir de olsa o yüzden bilen kişilere danışmak istedim

X