Arkadaşlar sürekli forumları okuyodum. Ben de sormak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Erkek arkadaşımla adetimin bitiminde 4. Gün yani üzerimizde kıyawfetlerimiz varken kucağına oturarak bir sürtünme yaşadık ben boşaldım.eve geldiğimde kilotumda lekeler vardı açık pembe peçeteyle sildikçe geliyordu. Zarım mj yırtıldı acaba? Birde o boşaldı mı bilmiyorum süpheye düştüm 21 saat sonra ertes72 kullandım.sonrasında bildiğin hamilelik belirtileri yaşadım. Göğüsümde koyulaşma aşırı bel karın ağrısı, ve dün adet olmam gerekiyodu olmadım. birde bu birliktelikten 13 gün sonra kan ve idrar testi yaptırdım nehatif çıktı. Sizce kıyafetle sürtünmeyle hamile kalınır mı herkes bişey diyo
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
- 83
Teşekkür ederim. Peki bu belirtiler ve adetimin gecikmesi hapa mj bağlı acaba. Bildiğin hamilellik belirtileri yaşıyorum korktumBöyle bi şeyin olması imkansız, hepsi ertesi gün hapının olası yan etkileri
- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
- 83
Evet hapın etkileriTeşekkür ederim. Peki bu belirtiler ve adetimin gecikmesi hapa mj bağlı acaba. Bildiğin hamilellik belirtileri yaşıyorum korktum
Peki imce bir kıyafetle ama iki tarafta kıyafetliyse penisini çok baskıyla bastırsa giriyo gibi olsa ? Yıne kıyafet varya olmaz demiEvet hapın etkileri
- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
Haklısınız teşekkür ederimErtesi gun hapinin etkileri onlar. Bu sekilde hamile kalınmaz.
Korktuğunuz şeyi yapmayın isterseniz.
Ertesi gun hapinin etkileri onlar. Bu sekilde hamile kalınmaz.
Korktuğunuz şeyi yapmayın isterseniz. hapın etkileri 3 gün sürer yazınca nette ben de bi süpjelendim
Ama memelerde koyulaşma falan da mj yan etkisi kiErtesi gun hapinin etkileri onlar. Bu sekilde hamile kalınmaz.
Korktuğunuz şeyi yapmayın isterseniz.
- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
Memelerde koyulasma hamileliğin baslarinda olmaz. Aldığınız hap ostrojen hormonunun arttirdigi için bir sürü yan etki yaşarsınız. Zaten test de yapmışsınız olsaydı çıkardı. Boşuna düsünmeyin.Ama memelerde koyulaşma falan da mj yan etkisi ki
- 12 Temmuz 2022
- 24.886
- 3
- 89.196
- 528
Memelerde koyulasma hamileliğin baslarinda olmaz. Aldığınız hap ostrojen hormonunun arttirdigi için bir sürü yan etki yaşarsınız. Zaten test de yapmışsınız olsaydı çıkardı. Boşuna düsünmeyin.yest
Memelerde koyulasma hamileliğin baslarinda olmaz. Aldığınız hap ostrojen hormonunun arttirdigi için bir sürü yan etki yaşarsınız. Zaten test de yapmışsınız olsaydı çıkardı. Boşuna düsünmeyin.
olaydan 13 gün sknrası doğru kan sonucu için yeterli bi süre mi sizce
Haptan kullandınız mı hiçKızlık zarı o kadar kolay bozulan bi şey değil.
Kıyafetler üzerinden de hamile kalınmaz. Hem hap hem psikolojik olarak etkileniyorsunuz.
- 12 Temmuz 2022
- 24.886
- 3
- 89.196
- 528
Kullandım evetHaptan kullandınız mı hiç
- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
- 23
Ne kadar gecikir ki adetim. İlk deda kullandım hapı pk bilmiyorum daKullandım evet
NedenKomik misiniz hanfendi
- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
- 23
Cocuk sahibi olmanin o kadar kolay oldugunu mu saniyorsunuz kiyafetle fln?
Hayır tabiki haklısınız da bazı uyuşan belirtiler insanın aklına şüphe düşürüyor. Ve sizlere sormak istiyor insan burayı okudukçaCocuk sahibi olmanin o kadar kolay oldugunu mu saniyorsunuz kiyafetle fln?
Ve zevk suyu boşalma ıslattıysa diye şüphe ediyoruö. Bazı doktorlar kıyafet olsa bile vajina etrafı ıslaklıktan da olabilme ihtimalini söylediği içinHayır tabiki haklısınız da bazı uyuşan belirtiler insanın aklına şüphe düşürüyor. Ve sizlere sormak istiyor insan burayı okudukça