• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı

keskeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
233
16
28
Arkadaşlar sürekli forumları okuyodum. Ben de sormak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Erkek arkadaşımla adetimin bitiminde 4. Gün yani üzerimizde kıyawfetlerimiz varken kucağına oturarak bir sürtünme yaşadık ben boşaldım.eve geldiğimde kilotumda lekeler vardı açık pembe peçeteyle sildikçe geliyordu. Zarım mj yırtıldı acaba? Birde o boşaldı mı bilmiyorum süpheye düştüm 21 saat sonra ertes72 kullandım.sonrasında bildiğin hamilelik belirtileri yaşadım. Göğüsümde koyulaşma aşırı bel karın ağrısı, ve dün adet olmam gerekiyodu olmadım. 😥birde bu birliktelikten 13 gün sonra kan ve idrar testi yaptırdım nehatif çıktı. Sizce kıyafetle sürtünmeyle hamile kalınır mı herkes bişey diyo

Kızlık zarı o kadar kolay bozulan bi şey değil.
Kıyafetler üzerinden de hamile kalınmaz. Hem hap hem psikolojik olarak etkileniyorsunuz.

Memelerde koyulasma hamileliğin baslarinda olmaz. Aldığınız hap ostrojen hormonunun arttirdigi için bir sürü yan etki yaşarsınız. Zaten test de yapmışsınız olsaydı çıkardı. Boşuna düsünmeyin.yest
Memelerde koyulasma hamileliğin baslarinda olmaz. Aldığınız hap ostrojen hormonunun arttirdigi için bir sürü yan etki yaşarsınız. Zaten test de yapmışsınız olsaydı çıkardı. Boşuna düsünmeyin.

olaydan 13 gün sknrası doğru kan sonucu için yeterli bi süre mi sizce

Back