- Konu Sahibi Selinseker95
-
İyi doğur o zaman senin için zor değilseBen bakarım ailemde bakar ama çocuk açısından zor
Topik derken kusura bakmayın ben yeni evliyim bu yüzden soruyorumCanım burda topıklerde aratabılırsın ıctıgı halde hamıle kalan cok kısı var
Istersen Google dan aratTopik derken kusura bakmayın ben yeni evliyim bu yüzden soruyorum
Çok teşekkür ederim anlayisiniz içinIstersen Google dan arat
Ertesı gun hapı hamıle kalan kadınlar kulubu dıye
Okuyabılırsın bu sekılde
Yani kesin çözüm değil allah bağışlasınElla ile olan çocuğumun mama saatini bekliyorum uyanması için.
Yeterli cevaptır herhalde...
Amin, teşekkür ederim.Yani kesin çözüm değil allah bağışlasın
Hayır kesin çözüm değil tabikiErtesi gün hapı kesin çözüm değil mi
Yani o ihtimali düşünmek zorundayimErtesi gün hapı ile geciktirici farklı ilaçlar.Birbirlerinin yerine geçmezler .Madem bir şey yaşandı ertesi gün hapı alın yüksek oranda etkili olabilir ama küçükte olsa her zaman bir ihtimal var.
8 saat önceHayır kesin çözüm değil tabiki
İlk 12 saat içinde alırsan koruyuculuğu çok yüksek
AMA 72 saat içinde giderek düşüyor
İlişki ne zaman oldu?
allah aşkına artık arkasında durmayacağınız işleri yapmaktan vazgeçinPeki bu hap kesinlikle önler mi
Ben korunmak istemiyorum ama eşim istiyor çocuklar benim içinde çok değerli ve masumallah aşkına artık arkasında durmayacağınız işleri yapmaktan vazgeçin
hergun eczaneye cocuk düşürmek için ilaç soranlar gelıyor
haberlerde ızlıyoruz mınnacık yavrular bu karda kısta sokaga terk edılıyor
o haltı yemeyı bılıyorsanız korunmayı da bilin
korunmak daha kolay........
korunmak istemıyorsun ama ertesi gün hapı neden alıyorsun?Ben korunmak istemiyorum ama eşim istiyor çocuklar benim içinde çok değerli ve masum
Ben de 18 aralikta ertes72 kullandim,bugun adet oldum,bence hap guvenilir,sizde durum ne oldu?Ertes72 diye bi hap var
47 lira mi neydi ...
Bir defa kullandım hamile kalmadım..
48 saat sonra içmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?