- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 30
- Konu Sahibi Selinseker95
-
Maddi durumunuz yoksa baştan korunacaktınızAlicam ama biraz pahalı o kadar maddi durumum yok
lütfen zateb üzgünümMaddi durumunuz yoksa baştan korunacaktınız
Peki bu hap kesinlikle önler miElla diye bir hap veriyorlar. Fiyatı 60_70 arası. Binlerce seçenek içinden seçmiyorsunuz hapı zaten.
Geciktirici başka bi şey . alternatif ürün değil.
Çok anlık olduPrezervatif alamiyorsaniz balin kullanin
Korur.Peki bu hap kesinlikle önler mi
Yani ertesi gün hapı kesin garantiKorur.
Ama doğum kontrolde daima yüzde 1 bile olsa korumama ihtimal vardır.
Ama sonradan üzülmenin faydası yok hem maddi durumum müsait değil diyorsun hem eşin istemiyor diyorsunlütfen zateb üzgünüm
Anlik nasil oluyo tecavuzmu zorlami oldu? Anlik ne yahu disari cikarsaydi bari. Bilincsizce birlikte olmayin yahuÇok anlık oldu
Yüzde 99 garanti. Ama acele edilirse koruması artar.Yani ertesi gün hapı kesin garanti
Istemeyen eşim akıl etmesi gerekende eşim değil miAma sonradan üzülmenin faydası yok hem maddi durumum müsait değil diyorsun hem eşin istemiyor diyorsun
Teşekkür ederimYüzde 99 garanti. Ama acele edilirse koruması artar.
Yani beklemeyin. Ilacı hemen almaya bakın.
En uygun diye bir şey yok biri piyasadan çekildi tek bir tane var en son 70 tlydi adet geciktirici asla onun yerine geçmez şöyle düşün 70 tl yi veremiyorsam çocuk olsa nasıl bakarım bakmayacaksam nasıl aldırırımArkadaşlar fiyatı en uygun olan ertesi gün hapı nedir ve adet geciktirice onun yerine geçebilir mi
Doğuracak bakacak olan kim diye soruyorum bendeIstemeyen eşim akıl etmesi gerekende eşim değil mi
Ertesi gün hapı kesin çözüm değil miBende kullandım neyse kı adet oldum
Ama cok okudum ıctıgı halde hamıle kalan
Bu da demek yuzde yuz degıl koruması
66 liraya aldım ben adet gecıktırır dıyolardı ama ben 5 gun once oldum beklenen adet tarıhınden
Ben bakarım ailemde bakar ama çocuk açısından zorDoğuracak bakacak olan kim diye soruyorum bende
Canım burda topıklerde aratabılırsın ıctıgı halde hamıle kalan cok kısı varErtesi gün hapı kesin çözüm değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?