xmxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2012 55 0 86 İzmir 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xmxx #1 Arkadaşlar merhaba. ben bugun ertesi gün hapı kullanmıştım bir 3 saat sonra kanamam oldu sizde bu ne anlama geliyor hala hamilelik riskim olabilir mi bu konuda bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşabilir mi
Arkadaşlar merhaba. ben bugun ertesi gün hapı kullanmıştım bir 3 saat sonra kanamam oldu sizde bu ne anlama geliyor hala hamilelik riskim olabilir mi bu konuda bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşabilir mi
morgin Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2008 77 0 116 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xmxx #2 canım benim doktora görün bence...sağlık ihmale gelmez bence..ilk kezmi oldunda ondanmı?
xmxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2012 55 0 86 İzmir 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi xmxx #3 ilk kez olmadım ama bugün riskli bi ilişkimiz olmuştu eşimle o yüzden hap aldım ama kanamam çok ağrılarımda öyle
ilk kez olmadım ama bugün riskli bi ilişkimiz olmuştu eşimle o yüzden hap aldım ama kanamam çok ağrılarımda öyle