• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı ve doğum kontrol ilacı

Gokyuzu25

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
38
4
16
30
Merhaba arkadaşlar.
Adetimden gün sonra ilişki yaşadım ve erteai hün hapı kullandım ilacı kullandığım süreden bir hafta sonra kanamam oldu adetime 10 gün vardı. Doktora gittm gebelik olmadığını söylediği doğum kontrol ilacı almam gerektiğini söyledi bir hafta içerisinde kesilir dedi fakat yan etkilerinden dolayı ilacı içmedim baktım 7.gün oldu hala kanamam devam ediyor ilacı içmeye başladım üç gün boyunca içtim şuan kanamamın 11.günü hala daha devam etmekte ama doüum kontrol ilacı olan yazz isimli ilacı üç gündür içiyorum tekrardan gitmelimiyim bunlar normal mi daha önce yaşayan varmı aranızda acaba ?

Doktorun verdiği ilacın yan etkisinden korkup içmiyorsunuz ama binbir yan etkisi olan ertesi günü hapını içmekten çekinmiyorsunuz hmmm🤔 bu sefer doktorun dediklerini yapacaksanız doktora gidin tabii

Neden yargıladığınızı anlayamadım ? Zaten vücuduma çok fazla hormon almış olduğum için yan etkileri okuyunca korktum hepsi bu. Ama anladığım kadarıyla siz yardımcı olmak yerine yargılamayı seçiyosunuz. Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar.
Adetimden gün sonra ilişki yaşadım ve erteai hün hapı kullandım ilacı kullandığım süreden bir hafta sonra kanamam oldu adetime 10 gün vardı. Doktora gittm gebelik olmadığını söylediği doğum kontrol ilacı almam gerektiğini söyledi bir hafta içerisinde kesilir dedi fakat yan etkilerinden dolayı ilacı içmedim baktım 7.gün oldu hala kanamam devam ediyor ilacı içmeye başladım üç gün boyunca içtim şuan kanamamın 11.günü hala daha devam etmekte ama doüum kontrol ilacı olan yazz isimli ilacı üç gündür içiyorum tekrardan gitmelimiyim bunlar normal mi daha önce yaşayan varmı aranızda acaba ?
Merhaba bende 15 gündür doğum kontrol hapı içiyorum kist için 1 haftadır ağrısız kokusuz çamur gibi leke geliyor günlük pedi yarı yariya doluyor dr sordum normal dedi bişey olmaz dedi

Merhaba bende 15 gündür doğum kontrol hapı içiyorum kist için 1 haftadır ağrısız kokusuz çamur gibi leke geliyor günlük pedi yarı yariya doluyor dr sordum normal dedi bişey olmaz dedi
Bende kist için yazzz kullanıyorum dr kistin eriyor bi sorun yok dedi ağrısız kokusuz çamur gibi leke geliyor

Back