- 3 Haziran 2020
- 6
- 0
- 1
- 24
Yani öyle değil ilk başta sümüksü bir sıvı gibi bieşy geldi sarı, sonrada sarı nohut gibi bieşy geldi, hapı kullandıktan sonra ve de bugün adet oldum 5 gün önce, sizce hamile falan olabilirmiyimPıhtı gibi bişey geldi. Hemde sürtünme bana inandırıcı gelmedi acikcasi
Reglim normal zamanda oldu ama elmanın zararı var bunu şimdi yaşıyorum hiç gecikmeyen adetim fazlasıyla gecikti Ella kurtarıcı bı hap fakat her zaman o hapa basvurulmamali sonra zararı çokMerhaba. Bende ella kullandım 6 gün önce ve hiçbir belirti yaşamadım. Reglime 11 gün var normalde reglden 1 hafta önce kahverengi akıntı gelirdi. Sizde ella sonrası regliniz normal gününüzde mi oldu ?
Kafayı yemek üzereyim yemin ederim hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum resmen hayatım karardı uyku uyuyamıyorum nefes alamıyorum aileme nasıl bunu yaptım diye büyük vicdan azabı duyuyorum tövbe ediyorum ama rahatlayamıyrum reglime 10 gün var ve nasıl geçecek bu süre bilmiyorum. Sizce hamile olma ihtimalim kaçtır nolur yardım edin rahatlamaya ihtiyacım varReglim normal zamanda oldu ama elmanın zararı var bunu şimdi yaşıyorum hiç gecikmeyen adetim fazlasıyla gecikti Ella kurtarıcı bı hap fakat her zaman o hapa basvurulmamali sonra zararı çok
regl oldunuz muSevgilimle sadece sürtünme oldu arkadan daha boşalma gibi bişey olmadı Bi kaç damla ama belki vajinaya temas etti diye korkup ertes 72 hapı içtim. Daha sonra lavobaya gidince nohuttan biraz küçük parça geldi ve meninin içindede pıhtı gibi bişey geldi ilk pıhtı sonra parça yani sizce ne olabilir hamile kalma ihtimali varmı hemn cevaplayın
Ella hamile olmani engeller mutlaka canım kendini böyle sıkıntılara koyma stresten adetinde geçilebilir ama dediğim gibi her zaman Ella kullanma ciddi etkiliyor bende hala regl olmadim hiç kafaya takmıyorum o ilaç hormonları etkiliyor malesef ilk zamnalar zararını görmüyordum şimdi adet geciktirdi sende kafanı takmaKafayı yemek üzereyim yemin ederim hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum resmen hayatım karardı uyku uyuyamıyorum nefes alamıyorum aileme nasıl bunu yaptım diye büyük vicdan azabı duyuyorum tövbe ediyorum ama rahatlayamıyrum reglime 10 gün var ve nasıl geçecek bu süre bilmiyorum. Sizce hamile olma ihtimalim kaçtır nolur yardım edin rahatlamaya ihtiyacım var
Ella hamile olmani engeller mutlaka canım kendini böyle sıkıntılara koyma stresten adetinde geçilebilir ama dediğim gibi her zaman Ella kullanma ciddi etkiliyor bende hala regl olmadim hiç kafaya takmıyorum o ilaç hormonları etkiliyor malesef ilk zamnalar zararını görmüyordum şimdi adet geciktirdi sende kafanı takmaKafayı yemek üzereyim yemin ederim hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum resmen hayatım karardı uyku uyuyamıyorum nefes alamıyorum aileme nasıl bunu yaptım diye büyük vicdan azabı duyuyorum tövbe ediyorum ama rahatlayamıyrum reglime 10 gün var ve nasıl geçecek bu süre bilmiyorum. Sizce hamile olma ihtimalim kaçtır nolur yardım edin rahatlamaya ihtiyacım var
İnşallah öyle olur. Hiçbir yan etkisini göstermedi inşallah adet gecikmesi de yapmaz çünkü bu stresle yaşamak çok zorElla hamile olmani engeller mutlaka canım kendini böyle sıkıntılara koyma stresten adetinde geçilebilir ama dediğim gibi her zaman Ella kullanma ciddi etkiliyor bende hala regl olmadim hiç kafaya takmıyorum o ilaç hormonları etkiliyor malesef ilk zamnalar zararını görmüyordum şimdi adet geciktirdi sende kafanı takma
Bu hapi bende kullandim 1 ay olucak bende kanama olmadi adet gunumu bekliyorum insallah hamile kalmamArkadaslar ben iliskiden 24 saat sonra ella hapi icmistim once ki konularimda da yazdim zaten. Hic bir etki yoktu fakat 2 gun sonra kanamam oldu adet kanamasi mi yoksa ilacin etkisiyle olan bir kanama mi ayirt edemiyorum adetim4 gun surer benim normalde sonuncu gunde azalir kanlar. Ama bakiyorum hala yogun bir sekilde ve kahverengimsi akinti var bu haptan sonra kanama yasayan oldu mu ? Olduysa kac gun surdu yardim edin lutfen..
Bu ilacin 72 saat icinde icilmesi gerekiyo zaten bende ilkkez kullaniyorumBu hapi bende kullandim 1 ay olucak bende kanama olmadi adet gunumu bekliyorum insallah hamile kalmam
Evet regl oldum normal günümden 5 gün önceregl oldunuz mu
Ay kesin miKanama olduysa kesinlikle hamilelik söz konusu değildir ve o pıhtıların gelmesi ilacın verdiği bir tür yan etki beyaz sümüksü yapıda senin boşalma kızlardan gelen akıntı o normal sarımsı olanlar ilaçsal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?