• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gun hapi sonrasi kanama?

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Arkadaslar ben iliskiden 24 saat sonra ella hapi icmistim once ki konularimda da yazdim zaten. Hic bir etki yoktu fakat 2 gun sonra kanamam oldu adet kanamasi mi yoksa ilacin etkisiyle olan bir kanama mi ayirt edemiyorum adetim4 gun surer benim normalde sonuncu gunde azalir kanlar. Ama bakiyorum hala yogun bir sekilde ve kahverengimsi akinti var bu haptan sonra kanama yasayan oldu mu ? Olduysa kac gun surdu yardim edin lutfen..:kızgın::kızgın:

Hapı kullanan kim varsa, normal olmayan seyirde o ay adet olur yada kanama vs. Çok dengeyi bozan bir ilaç. Adet gecikmesi de olur, değişik regl da. Prospektüsünü hiç okumadım, kullanmadım. Ama arkadaşlarımdan ötürü bilgim bu.

Hapı kullanan kim varsa, normal olmayan seyirde o ay adet olur yada kanama vs. Çok dengeyi bozan bir ilaç. Adet gecikmesi de olur, değişik regl da. Prospektüsünü hiç okumadım, kullanmadım. Ama arkadaşlarımdan ötürü bilgim bu.
Peki idrar testini ne zaman yapmaliyim

Evet canım endişe etme.Benimde kanamam oldu fakat adet kanaması olup olmadığı anlaşılıyor derecede.Azar azar kırmızımsı renkte kan atıyor.Hatta kahverengi lekelenmelerim oldu.Sonrasında da adet gördüm. :)

Iliskiye girdikten 30 dakika sonra ella ertesi gun hapi ictim ve 4 gun sonra kahverengi lekelenmeler oldu ardindan yogun bi sekilde kanamam var 6 gündür boyle. Ilacin yan etkisimidir adetmi görüyorum kafam cok karışık arkadaslar yardim edin lütfen

ilacı kullandıktan 1 hafta sonra 4 gün süren hafif kanamam oldu. Bu ilacın etkisi olmalı.. Bekarım ve hamile kalmak istemiyorum. Allahım kurtar beni : ((

İlişkiden 15 gün sonra kan testi yapabilirsin,varsa çıkar.

Ertes72 kullandıktan 10 gün sonra kanamam oldu ve ilk defa kullanmak zorunda kaldım. 5. Günündeyim kanamam var regl olmamada 14 gün var daha hapın yan etkisinden mi yoksa reglimiyim kızlar? Yan etkisinden kanama olabilir diyor ama kaç gün sürer yazmıyor🤷‍♀️
Hamile olma ihtimalim varmıdır kafayı yemek üzereyim yardım edin

Kanamanız olmsı ilacın işe yaramış olmasını gösteriyor cnm

Kanamanız olmsı ilacın işe yaramış olmasını gösteriyor cnm
Teşekkürle ederim 😊 peki daha önce kullandınız mı yada bilginiz var mı bu kanama nr kadar sürüyor aşırı duygusal oldum regl dönemimde bile böyle olmam kendimden soğudum be 😅

Ertes72 kullandıktan 10 gün sonra kanamam oldu ve ilk defa kullanmak zorunda kaldım. 5. Günündeyim kanamam var regl olmamada 14 gün var daha hapın yan etkisinden mi yoksa reglimiyim kızlar? Yan etkisinden kanama olabilir diyor ama kaç gün sürer yazmıyor🤷‍♀️
Hamile olma ihtimalim varmıdır kafayı yemek üzereyim yardım edin
Selam canım, ertesi gün hapı kullandıktan sonra damlama veya lekelenme tarzında kanama olması normal. Ama normalden çok yoğunsa bir doktora danışman fayladı olur.

Selam canım, ertesi gün hapı kullandıktan sonra damlama veya lekelenme tarzında kanama olması normal. Ama normalden çok yoğunsa bir doktora danışman fayladı olur.
Hapı içtikten 10 gün sonra kahverengi lekelenme oldu 1 gün boyunca, adetime yaklaşık 9-10 gün var, hamile kalmak istemiyorum

Sevgilimle sadece sürtünme oldu arkadan daha boşalma gibi bişey olmadı Bi kaç damla ama belki vajinaya temas etti diye korkup ertes 72 hapı içtim. Daha sonra lavobaya gidince nohuttan biraz küçük parça geldi ve meninin içindede pıhtı gibi bişey geldi ilk pıhtı sonra parça yani sizce ne olabilir hamile kalma ihtimali varmı hemn cevaplayın

Arkadaslar ben iliskiden 24 saat sonra ella hapi icmistim once ki konularimda da yazdim zaten. Hic bir etki yoktu fakat 2 gun sonra kanamam oldu adet kanamasi mi yoksa ilacin etkisiyle olan bir kanama mi ayirt edemiyorum adetim4 gun surer benim normalde sonuncu gunde azalir kanlar. Ama bakiyorum hala yogun bir sekilde ve kahverengimsi akinti var bu haptan sonra kanama yasayan oldu mu ? Olduysa kac gun surdu yardim edin lutfen..:kızgın::kızgın:
Bende Ella kullandım ve hiç kanama ve etki yasamadım kişiden kişiye değişir bı durum olduğunu biliyorum kanama yapabilirmis öyle duydum

Bende Ella kullandım ve hiç kanama ve etki yasamadım kişiden kişiye değişir bı durum olduğunu biliyorum kanama yapabilirmis öyle duydum
Merhaba. Bende ella kullandım 6 gün önce ve hiçbir belirti yaşamadım. Reglime 11 gün var normalde reglden 1 hafta önce kahverengi akıntı gelirdi. Sizde ella sonrası regliniz normal gününüzde mi oldu ?

Sevgilimle sadece sürtünme oldu arkadan daha boşalma gibi bişey olmadı Bi kaç damla ama belki vajinaya temas etti diye korkup ertes 72 hapı içtim. Daha sonra lavobaya gidince nohuttan biraz küçük parça geldi ve meninin içindede pıhtı gibi bişey geldi ilk pıhtı sonra parça yani sizce ne olabilir hamile kalma ihtimali varmı hemn cevaplayın
Pıhtı gibi bişey geldi. Hemde sürtünme bana inandırıcı gelmedi acikcasi

Back