Ertesi gün hapı regla 2 hafta kala akıntı yapar mı?

Nunokftcuk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
25
4
6
22
Selam ben 23 temmuzda ertesi gün hapı kullandım. Şu an 1 ağustos ve 2 gündür kahverengimsi akıntım var.
Ertesi gün hapı içildikden 7-8 gün sonra akıntı yapar mı?
İnternetde yerleşme kanaması diye bi şey de gördüm amma 4 gün önce yaptığım test negatifdi
Bu günler yumurtlama günüme de denk geliyo
Bu akıntı neden ola bilir?

Selam ben 23 temmuzda ertesi gün hapı kullandım. Şu an 1 ağustos ve 2 gündür kahverengimsi akıntım var.
İnternetde yerleşme kanaması diye bi şey de gördüm amma 4 gün önce yaptığım test negatifdi
23 temmuzda ertesi gün hapı içtiğinize göre ilişki hemen oldu.
9 gün geçmiş desek, bu 9 günün 4 gün öncesi test mi yaptınız ? Yani ilişkiden 5 gün sonra ?
Çıkacağına inandınız yani🙈
Neyse sorunuza gelirsek bu haplar hormonlarınızı bozduğu için böyle düzensiz kanamalar yaşıyorsunuz.
Akışkanlık haline getirmeyin.
Yüzde yüz koruma sağlamaz ama test için de çoookk erken davranmışsınız.
Yanlış anlamayın ama bu kadar bilgisizseniz araştırıp da birşeyler yaşayın ve ilaç için🙏🏼
İlişkiden 15-16 gün sonra yapılan testler doğru sonucu gösterir.

hapı ictikten 1 hafta sonra kanama bende de olmustu 4 gün sürmüstü pıhtılı adet kanaması gibiydi 15 günde adetim gecikmisti sonra olmustum ama test suan cıkmaz en az 15 gün bekleyin iliskiden sonra

23 temmuzda ertesi gün hapı içtiğinize göre ilişki hemen oldu.
9 gün geçmiş desek, bu 9 günün 4 gün öncesi test mi yaptınız ? Yani ilişkiden 5 gün sonra ?
Çıkacağına inandınız yani🙈
Neyse sorunuza gelirsek bu haplar hormonlarınızı bozduğu için böyle düzensiz kanamalar yaşıyorsunuz.
Akışkanlık haline getirmeyin.
Yüzde yüz koruma sağlamaz ama test için de çoookk erken davranmışsınız.
Yanlış anlamayın ama bu kadar bilgisizseniz araştırıp da birşeyler yaşayın ve ilaç için🙏🏼
İlişkiden 15-16 gün sonra yapılan testler doğru sonucu gösterir.
Merhaba bir şey sormak istiyorum.
17-25 ağustos aralığında adet oldum.
3 eylülde bir ilişkim oldu o günden beri kahve lekelenmem vardi bugün regl gibi bir kanamaya döndü lakin ağrı sızı hiçbir şey yok sadece kanama var.
Döngüm 31 32 gün sürüyor. Bu kanamanın sebepleri ne olabilir yardımcı olur musunuz?
Korunmalı bir ilişkiydi

Merhaba bir şey sormak istiyorum.
17-25 ağustos aralığında adet oldum.
3 eylülde bir ilişkim oldu o günden beri kahve lekelenmem vardi bugün regl gibi bir kanamaya döndü lakin ağrı sızı hiçbir şey yok sadece kanama var.
Döngüm 31 32 gün sürüyor. Bu kanamanın sebepleri ne olabilir yardımcı olur musunuz?
Korunmalı bir ilişkiydi
Hiçbir fikrim yok. Regl erken gelmiş herhalde. Yılda 1-2 düzensizliği doktorlar normal kabul ediyor.

Back