Ertesi gün hapı (önemli)

thyanel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
172
4
96
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, çok zor bir sorum var size, umarım aranızda kesin bilgisi olan birileri vardır. şimdi durum şöyle: ben bir belara doğum kontrol hapı kullanıcısıyım ancak geçtiğimiz ay kullanmadım. 9 gün önce tekrar başladım. buraya kadar her şey normal ama dün korunmasız bir cinsel ilişki yaşadım. tedbir amaçlı ertesi gün hapı kullandım bugün. şimdi ben doğum kontrol hapına da devam etmeli miyim? hamile kalmaktan ziyade kist oluşumuna çok müsait bir bünyem oldugu için kullanıyorum ben bu hapı. 2 ay üst üste aksatmış olmak beni yine kistlerle uğraştırır diye korkuyorum. devam edersem de hormonal dengem iyice alt üst olacak.. kafamçokkarıştı zaten norlevonun yan etkileri bütün günümü zehir etti, bir de belarayı alırsam üstüne ne olurum bilemiyorum..

suanda calısmıyorum ama eczanede çalışıyordum bundan oncee..kesinlikle bir doktora başvurmanızı tavsiye ediyorum..eğer garantiye almak istiyorsanız zaman kaybetmeden bir doktora başvurun..cnkı zaten rahatsızlıgınzın yenilenmesi gibi bir durum varsa tehlıkeye atmaya gerek yok..ayrıca ertesi gün hapını kimseye hiç kimseye tavsiye etmem insanın dengesini bozuyor resmen..dikkatlı olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…