Ertesi gun hapi kullanmali miyim

Itslokum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
214
105
103
37
Merhaba arkadaslar gecen ay polikistik over teshisi kondu ve glifor isimli ilac kullanmaya basladim.

Gecen ay 10 haziranda regl olmuştum. Dun iliski yaşandı ve anladigim kadariyla yumurtlama zamanim degil.

Pko varken hamike kalmak zor ama ertesi gun hapi alsam mi almasam mi bilmiyorum. Ilaci içip zaten bozuk olan hormonları iyice bozmak istemiyirum ama kafamda hep bi acaba da var ilac icin fazla gec te kalmak istemiyirum fikir verebilecek olan varmi

Taklim hamile kalmana engel olabilir polikistik over sendromu ama yine de şansın var demektir sonucta adetlerin duzenli oluyor. İstemediğiniz bir gebelik olucaksa senin için hap alman yararına olacaktır diye dusunuyorum

Taklim hamile kalmana engel olabilir polikistik over sendromu ama yine de şansın var demektir sonucta adetlerin duzenli oluyor. İstemediğiniz bir gebelik olucaksa senin için hap alman yararına olacaktır diye dusunuyorum

Evet bende ole dusunerek ilaci kullandim. Pko varken zor hamile kalmak ama yine de ihtimal var tesekkur ederim cevabınız icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…