Kızlar ben kesin olmamak ile birlikte kondomun yırtılmıs olması ihtimalinr karşın ertesi gün hapı içtim. Fakat normal adet olma günümün üstünden 10 gün geçti adet olamadım yaklasık 18 gündür adet belirtileri gösteriyprum ama olamıyorum.
Normalde cok düzenli olurdum
Hamile kalmam değil mi ya
Kızlar ben kesin olmamak ile birlikte kondomun yırtılmıs olması ihtimalinr karşın ertesi gün hapı içtim. Fakat normal adet olma günümün üstünden 10 gün geçti adet olamadım yaklasık 18 gündür adet belirtileri gösteriyprum ama olamıyorum.
Normalde cok düzenli olurdum
Hamile kalmam değil mi ya
Test yaptım iki tane ve ikiside poztif cıktı inanamıyorum hala. O kadar düsük bir ihtimaldiki
Prezervatif takılıydı sadece ilişki sonrasında dışarı tastıgını gördüm ve hapı içtim sabah ilk iş.
Ben hatta penis ereksiyonunu kaybetti diye söndü ve dısına tastı sanıyordum.
Bu sekilde hap içmem cocuk için saglıksız birşey mi olur
Test yaptım iki tane ve ikiside poztif cıktı inanamıyorum hala. O kadar düsük bir ihtimaldiki
Prezervatif takılıydı sadece ilişki sonrasında dışarı tastıgını gördüm ve hapı içtim sabah ilk iş.
ya ben de sizinle aynı durumdayım şuan ilişkiden 1 saat sonra ella da almıştım dün ilişki üzerinden 12 gün geçti test yaptım negatif çıktı benim acaba siz kaçıncı gün test yaptınız?