Ertesi gün hapı kullanıp hamilr kalan var mı

Corlun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
305
205
103
Kızlar ben kesin olmamak ile birlikte kondomun yırtılmıs olması ihtimalinr karşın ertesi gün hapı içtim. Fakat normal adet olma günümün üstünden 10 gün geçti adet olamadım yaklasık 18 gündür adet belirtileri gösteriyprum ama olamıyorum.
Normalde cok düzenli olurdum
Hamile kalmam değil mi ya

Arkadaşım ertesi gün hapı kullanmasına rağmen hamile kalmıştı . Çok fazla geçmiş adet zamanınız .bir test yapsanız iyi olur .

Ben Ella kullandığımda 3 ay kadar çok ciddi gecikmeler yaşadım. Bir test yapın ama muhtemelen hap yüzündendir diye düşünüyorum

Ertesi gün hapları dengeyi bozuyor doğal olarak ondan olabilir ama test yapın kafanız rahat etsin

Test yaptım iki tane ve ikiside poztif cıktı inanamıyorum hala. O kadar düsük bir ihtimaldiki
Prezervatif takılıydı sadece ilişki sonrasında dışarı tastıgını gördüm ve hapı içtim sabah ilk iş.

Ben hatta penis ereksiyonunu kaybetti diye söndü ve dısına tastı sanıyordum.

Bu sekilde hap içmem cocuk için saglıksız birşey mi olur

İçtiğiniz hapin bebege bir zarari olmaz. Gebelik oluşmadan alınmış zaten.

Iliskiden kac gun sonra test yaptiniz

ya ben de sizinle aynı durumdayım şuan ilişkiden 1 saat sonra ella da almıştım dün ilişki üzerinden 12 gün geçti test yaptım negatif çıktı benim acaba siz kaçıncı gün test yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…