• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı kullanımııı

WhiteQueen_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
15
3
1
27
Ben bugün ertesi gün hapı içiyormuş gibi gözükmek için ilacı dilimin altına koydum su içtim ama ilacı yutmadım sonra peçeteye çıkarıp attım dilimin altında çok uzun tutmadım ilacın hepsi erimeden attım ama dilimin altında durduğu süre zarfında ki erimesi ilacın etki etmesini sağlamış mıdır? Yani kısaca ilacı yutmadım dilimin altında tutup su içtim sonra çıkarıp attım ertesi gün hapı ilacı etki etmiş midir ya da eder mi?

Neden birini kandırmayı tercih ettiniz bunu merak ediyorum?

Sorunuzun net cevabını da verebilecek olan birisi olduğunu düşünmüyorum. İhtimallerden bahsedebilirler sadece.

Kandırmanın hukuki bi yaptırımı yok mu acaba? Ha beyefendi de korunabilirdi o ayrı ama şu soruyu okusam cidden tiksinirdim.

Sorunun cevabını bilemem.

Ben bugün ertesi gün hapı içiyormuş gibi gözükmek için ilacı dilimin altına koydum su içtim ama ilacı yutmadım sonra peçeteye çıkarıp attım dilimin altında çok uzun tutmadım ilacın hepsi erimeden attım ama dilimin altında durduğu süre zarfında ki erimesi ilacın etki etmesini sağlamış mıdır? Yani kısaca ilacı yutmadım dilimin altında tutup su içtim sonra çıkarıp attım ertesi gün hapı ilacı etki etmiş midir ya da eder mi?
İnşallah etmiştir çünkü belli ki karşındakini bir şeyler için kandırmak amacındasın.

Arkadaşlar ben soruma cevap arıyorum fikrinizi sormuyorum ki? Neyi niye neden yaptığımı bilmiyorsunuz o yüzden fikirlerinizi soylemenize gerek yok ben soruma cevap arıyorum sadece yargılamalarınız ve fikirleriniz size kalabilir mi?

Arkadaşlar ben soruma cevap arıyorum fikrinizi sormuyorum ki? Neyi niye neden yaptığımı bilmiyorsunuz o yüzden fikirlerinizi soylemenize gerek yok ben soruma cevap arıyorum sadece yargılamalarınız ve fikirleriniz size kalabilir mi?
Hapın yarısından fazlası eridiyse ve yumurtlama dönemin değilse etki edecektir. Al sana cevap.

Normal şartlarda sağlıklı iki insandan bile bir ayda hamile kalma olasılığı yüzde 25 ken siz gebelik önleyici ilacı dil altında bekletmissiniz,dil altinda en hızlı emilim yapan kılcal damarlar mevcut.bu hamile kalma şansını düşürmüştür.
Öteki konuya gelince karşıdaki insan hamile kalmanızı istemiyorsa neden onu zorla çocuk sahibi yapmak peşindesiniz.her şeyiyle eni konu iyce düşündünüz mü?belki ilgili bir baba olmayacak,belki sahiplenmeyecek,bu belkiler çoğaltılabilir,cocuk dünyaya getirirken maalesef çocuğun fikride sorulmuyor,olan çocuklara oluyor.

Back