• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı kullanımı sonrası mahvoldum

mavisekerrre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
3
0
1
34
merhaba bir bucuk ay önce ertesi gün hapı aldım bir bucuk ay sonra tekrar almak zorunda kaldım ellaydı hapın adı, 10 gün erken regl oldum ve cok uzadı 8. Gün olucak bugün ve ara ara şiddetli ağrı oluyor, yoğun bir halsızlik var.. İlaç normalde 3ayda bir alınıyormuş bilmiyordum hatta yılda bir kez kullanılması tavsiyeymiş kalıcı bir etkisi olur mu ? Veya suan ki etkisini nasıl atlatırım lütfen bilen birileri bilgi versin bana. Teşekkür ederim

Ertesi gun hapi varliginin bilincindesiniz de neden 1 bucuk ay arayla ayni hataya dusmussunuz? Keske onleminizi alsaydiniz. bir doktora gorunun ve onleminizi alin. İnsallah uzun vade de bir zarari olmaz.

Ertesi gun hapi varliginin bilincindesiniz de neden 1 bucuk ay arayla ayni hataya dusmussunuz? Keske onleminizi alsaydiniz. bir doktora gorunun ve onleminizi alin. İnsallah uzun vade de bir zarari olmaz.
Doğum kontrol hapları da hormonla iligli bu da hormonla ilgili olunca ikinci kez kullanımı sorun olmaz diye düşünmüştüm.. Ummarım birşey olmaz.

Doğum kontrol hapları da hormonla iligli bu da hormonla ilgili olunca ikinci kez kullanımı sorun olmaz diye düşünmüştüm.. Ummarım birşey olmaz.
İnsallah. İkisi de hormon iceriyor ama o kadar farklilar ki! Neyse tecrube etmis oldunuz. Kalici zarar verecegini sanmiyorum ama 4-5 ay belki de daha fazla adet döngusunde farklılık, gecikme, erken gelme vs.. yasayabilirsiniz. Dikkatli olun.

İnsallah. İkisi de hormon iceriyor ama o kadar farklilar ki! Neyse tecrube etmis oldunuz. Kalici zarar verecegini sanmiyorum ama 4-5 ay belki de daha fazla adet döngusunde farklılık, gecikme, erken gelme vs.. yasayabilirsiniz. Dikkatli olun.
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur

Ben ikinci kez aldiginizda da ise yaradigini dusunuyorum, fakat ilac hormon yuklemesine sebep verdiginden bu sekilde dalgalanmalar bir sureligine olsa da normal bence.

Back