Ertesi gün hapı kullandım kanamam oldu ama hamilelik riskim var mı?

cgdmsnr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
10
1
16
Arkadaşlar seçimlerden bir gün önce nişanlımla ilişkiye girdim korunmasızdık fakat içe boşalma olmadı. ama edindiğim bilgilere göre içe boşalma olmasa bile zevk suyunde sperm bulunurmuş. ilişki sırasında zevk suyunun gelmiş olabilme ihtimali olduğu için 48 saat sonra ertesi gün hapı aldım. aradan bir iki gün sonra regli oldum fakat 12 gün sürdü ve çok kanamam oldu. bir kaç gündür başım dönüyor bu olay süreci tam 1 ay olmadı hamilelik belirtileri bu kadar erken gözükmez fakat benim içinde bir şüphe kaldı yine de sormak istedim. üstüne saçma sapan rüyalar görünce endişe ettim. yardımcı olursanız sevinirim

hamile olma ihtimalin hiç yok değil ama düşük ihtimal bence.evet boşalma olmasa da sperm geçişi olabilir .ama bu düşük bir ihtimal.üstelik işe yarayacak bir zamanda da ertesi gün hapı kullanmışsın.kanaman muhtemelen ilaca bağlıdır.hem gebe olsan da bu kadar kanama olmaması lazım.

canım 3 gündür karnımın altında çok belirgin bir acı hissediyorum yatarken kalkarken vs. ve 2 gündür şiddetli bel ağrım var. hamilelik mümkün değil gibi gözükse de benim içimde hala bir endişe var.

Back