• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ertesi gün hapi ile hamile mi kaldım

hasretim36

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2
0
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba araniza YENI katıldım son adet tarihim 19kasım aralığın 10una kadar korunmasiz ilişkiye girdim Ayin 10unda ilişkiden 1saat sonra ertesi gün hapi Aldım Ve ondan sonra sürekli korundum Hangi tarihler arasında hamile kalmış Olabilirim yada acaba Ayin 10undami kaldım lütfen yardım şuan adete göre 7haftalık ultrasona göre 6+2günlük Hamileyim

Merhaba,
tam yumurtlama döneminde korunmasız ilişki yaşamışsın sanırım ertesi gün hapı oluşan gebeliği sonlandırmaz.
Bu yüzden ilişkiden sonra alındığı saatlere göre başarı yüzdesi de gittikçe düşer.

Merhaba,
tam yumurtlama döneminde korunmasız ilişki yaşamışsın sanırım ertesi gün hapı oluşan gebeliği sonlandırmaz.
Bu yüzden ilişkiden sonra alındığı saatlere göre başarı yüzdesi de gittikçe düşer.

merhaba yani demek istediğim zaten Ayin 10una kadar korunmadim sonrasında korundum daha Önceden kalmış Olabilirmiyim yoksa hapı içtiğim zaman mi kalmış Olabilirim

Back