Ertesi gün hapı içmeme gerek var mı?

mella123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1
0
23
Regl biteli iki gün oldu korunmasız cinsel ilişkiye girdik ama sadece bir damla içime girdi ve yumurtlamama yedi gün var yıllardır her ay düzenli regl oluyorum o bir damlanın zevk suyu mu sperm mi olduğuna kararsız kaldık zevk suyun içinde de sperm var biliyorum bu arada 4.kez ilişkiye girdik yani sperm kalitesi kalmamıştı ve ilk seferki kadar yoğun değildi minicik bir damla kalmıştı
Ama ertesi gün hapı kullansam mı bilemedim fikrinizi almak istiyorum

Regl biteli iki gün oldu korunmasız cinsel ilişkiye girdik ama sadece bir damla içime girdi ve yumurtlamama yedi gün var yıllardır her ay düzenli regl oluyorum o bir damlanın zevk suyu mu sperm mi olduğuna kararsız kaldık zevk suyun içinde de sperm var biliyorum
Döngünüzün herhangi bi gününde korunmasız ilişkinizden gebe kalabilirsiniz. İhtimaller çok daha düşük gözükse de sizi bulmayacağını garanti edemez kimse. Gebelik sizin için asla bi seçenek değilse şu durumda hapı almak dışında bi çözümünüz yok. Gebelik olmaz ama ha oldu da oldu bi şekilde üstesinden geliriz diyosanız almazsınız hapı.

Bekarsan evet , evliysen hayır… çok çok düşük bir ihtimal çünkü . Bekarsan riske atma kesinlikle al da yani evliysen binde bir gibi bir ihtimal yani. Bence gerek yok. Ama diyorsan ki evli de olsam, asla istemiyorum, aldırırım vs, gene riske atma al. Ama cok adet duzenini bozan bir şey. İyi düşün derim

Regl biteli iki gün oldu korunmasız cinsel ilişkiye girdik ama sadece bir damla içime girdi ve yumurtlamama yedi gün var yıllardır her ay düzenli regl oluyorum o bir damlanın zevk suyu mu sperm mi olduğuna kararsız kaldık zevk suyun içinde de sperm var biliyorum bu arada 4.kez ilişkiye girdik yani sperm kalitesi kalmamıştı ve ilk seferki kadar yoğun değildi minicik bir damla kalmıştı
Bir damlada binlerce sperm var ve seni dollemeye bir sperm yetiyor.

Adetiniz yeni bitiyse. Mutlaka ertesi gün hapı alın. Gebeliklerin çoğu adet bitiminden sonra olan ilişkilerden oluyor. Hele gebe kalma durumunuz sonucu kürtaj düsünüyorsaniz 10000% hapı alın.

X