- 11 Aralık 2024
- 10
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi akhskahskshskah
Merhaba adetin son günü 8. gün birliktelik olmadan sperm bulaşması endişesi ile ella kullandım. Adetim 5 gün gecikmiş durumda yakınlaşmanın 25. günü gecikmenin 5. günü beta hcg negatif çıktı. Gebelik ihtimali yoktur değil mi? Beklenen adetim ne zaman gelir yorumlarınızı rica ederimmmBence hamilesin gogus hassasiyeti normal degil
Bence sen de hamilesinMerhaba adetin son günü 8. gün birliktelik olmadan sperm bulaşması endişesi ile ella kullandım. Adetim 5 gün gecikmiş durumda yakınlaşmanın 25. günü gecikmenin 5. günü beta hcg negatif çıktı. Gebelik ihtimali yoktur değil mi? Beklenen adetim ne zaman gelir yorumlarınızı rica ederimmm
Ne zaman gelecegini de soyleyiverseydin ya sormuş o kadarBence sen de hamilesin
Bence hamilesin gogus hassasiyeti normal degil
Neden öyle söyledinizNe zaman gelecegini de soyleyiverseydin ya sormuş o kadar
Normalde ters ilişki yapıyorduk derken anal mı?Ya ben ilişkiye girdim 4 hafta önce normalde biz ters ilişki yapiyorduk ondan sonra azıcık temas etti bende ertesi gün hapı içmiştim yaklaşık ilişkiden 20 saat sonra falan şuanda göğüs hassasiyetim var bu normalmi hala devam edermi bu etki ara sıra migdem bulanıyor ama geçti o şuanda en son 3-4 gün önce bulandı hamile olma ihtimalim nedir sadece azıcık temas etti vajinaya bende 20 saat sonra ertesi gün hapı aldim
Ciddi konuşmuyorlar. Daha önce söylemiştim hamile değilsiniz endişe etmeyinNeden öyle söylediniz
Yok be canım ne ici daha önce de sordu arkadan yaparkan öne surtmus, zevk suyu falan geldiyse diye oda Ella almış şimdi regl olmuyor, gelde soruyu ciddiye al, sadece kendine vermedikleri değere sinirleniyorumNormalde ters ilişki yapıyorduk derken anal mı?Yarın bir gün ishal olursun bağırsak problemleri yaşarsın, tuvaletini tutamaz hale gelirsin dikkat et kendineee. Azıcık temas etti nedir detay verir misiniz biraz? İçinize sıvı girdi mi
Hormonların dengesini bozuyorlar sonra da regl olmayınca stres yapıyorlar, bazıları dalga geçerek soru soruyor diye düşünüyorum ben de bazenYok be canım ne ici daha önce de sordu arkadan yaparkan öne surtmus, zevk suyu falan geldiyse diye oda Ella almış şimdi regl olmuyor, gelde soruyu ciddiye al, sadece kendine vermedikleri değere sinirleniyorum
Aynen o yüzden ciddiye almıyorum artık cevap veriyorsun inanmıyorlar da tekrar tekrar konu açıyorlar, güvenmiyorsanız tekrardan neden aynı kisilere soruyorsunuz ki dimi ama... Hallerine açıyorum ya kucucukler aileden korkuyorlar ama erkek arkadaşlarıni mutlu edecekler ya her şekilde kullanildiklarinin farkında degiller iki gün sonrada bu Kizla ne yaptığını anlatacak baskasina, anlatmadiysa tabii, bunu deyince de yok o bana yapmaz beni seviyor, sonra da neler görüyoruz duyuyoruz videosu fotoğrafı şantajı hiç iyi bı dönemde değiliz nasıl guvenirsin ya Cidden üzülüp sinirleniyorum, benim kziim olsa şimdi bu kız böyle millete maskara oluyor kendini rezil ediyor, kendine saygısı yok bunun için mi yetistiriliyor bu çocuklar, yaşları 18den küçük degilse birşey bilmiyorum gerçi 18olsa ne yazar daha beyin çocuk.... Ay kusura bakma çok sinirlendim uzattım biraz hep böyle geliyor sorular daha onbinlerce var bu durumda eminim çok üzülüyorumHormonların dengesini bozuyorlar sonra da regl olmayınca stres yapıyorlar, bazıları dalga geçerek soru soruyor diye düşünüyorum ben de bazen
Ben burda yorum yapıyorum sonra özelden de mesaj atıp soranlar oluyor gerisini siz düşünün. Cinsellik konusunda bilinçli olmadan, bu sorumluluğu alabilecek düzeye gelmeden yasanmamali. Sevgilimle bunu yaşadık diyip cinsel istismara uğrayanlar da var ne yazıkki dediğiniz gibi. Kullanılmak kelimesini hepsi için diyemiyorum. Çünkü gayet keyfi yerinde, kendi isteğiyle cinsellik yaşamak istiyorlarsa bu iki taraflı zevk içerir ve kullanılmak olmazAynen o yüzden ciddiye almıyorum artık cevap veriyorsun inanmıyorlar da tekrar tekrar konu açıyorlar, güvenmiyorsanız tekrardan neden aynı kisilere soruyorsunuz ki dimi ama... Hallerine açıyorum ya kucucukler aileden korkuyorlar ama erkek arkadaşlarıni mutlu edecekler ya her şekilde kullanildiklarinin farkında degiller iki gün sonrada bu Kizla ne yaptığını anlatacak baskasina, anlatmadiysa tabii, bunu deyince de yok o bana yapmaz beni seviyor, sonra da neler görüyoruz duyuyoruz videosu fotoğrafı şantajı hiç iyi bı dönemde değiliz nasıl guvenirsin ya Cidden üzülüp sinirleniyorum, benim kziim olsa şimdi bu kız böyle millete maskara oluyor kendini rezil ediyor, kendine saygısı yok bunun için mi yetistiriliyor bu çocuklar, yaşları 18den küçük degilse birşey bilmiyorum gerçi 18olsa ne yazar daha beyin çocuk.... Ay kusura bakma çok sinirlendim uzattım biraz hep böyle geliyor sorular daha onbinlerce var bu durumda eminim çok üzülüyorum
Karşılıklı olsaydı ikisi de korunurlardi bence, o keyfini çıkarırken bu kızda burda üç buçuk atmazdi, ne bileyim karsilikliysa bize ne orası öyle, ben istismar edilmeleri kısmına takılıyorum herkese guvenemezsin, bu ilişkide kıza Ella aldirana kadar kendisi bı prezarvatif kullansa ne mikrop kapacakalr ne bu kız bu hale gelecek, biri de geçen sordu erkek arkadasi da zorlayınca dört tane Ella almış yazık günah değil mi bu sevgi değil işte, saygı desen zaten yokBen burda yorum yapıyorum sonra özelden de mesaj atıp soranlar oluyor gerisini siz düşünün. Cinsellik konusunda bilinçli olmadan, bu sorumluluğu alabilecek düzeye gelmeden yasanmamali. Sevgilimle bunu yaşadık diyip cinsel istismara uğrayanlar da var ne yazıkki dediğiniz gibi. Kullanılmak kelimesini hepsi için diyemiyorum. Çünkü gayet keyfi yerinde, kendi isteğiyle cinsellik yaşamak istiyorlarsa bu iki taraflı zevk içerir ve kullanılmak olmaz
Evet kesinlikle size katılıyorum olan kızlara oluyor. Üstüne de psikolojileri bozuluyorKarşılıklı olsaydı ikisi de korunurlardi bence, o keyfini çıkarırken bu kızda burda üç buçuk atmazdi, ne bileyim karsilikliysa bize ne orası öyle, ben istismar edilmeleri kısmına takılıyorum herkese guvenemezsin, bu ilişkide kıza Ella aldirana kadar kendisi bı prezarvatif kullansa ne mikrop kapacakalr ne bu kız bu hale gelecek, biri de geçen sordu erkek arkadasi da zorlayınca dört tane Ella almış yazık günah değil mi bu sevgi değil işte, saygı desen zaten yok