Nasıl yani biraz daha detaylandırır mısınız?Çocuk istemeyen adamdan çocuk yapmayın, üzülen siz olursunuz demeye geldim
Valla detayı falan yok bu durumun. Adam çocuk istemiyor belki o çocuğa gerçekten iyi bir baba olamayacak onun farkında belki çocuk sevmiyor belki kendin hazır hissetmiyor ve çocuğun olmasının ağırlığını psikolojik olarak kaldıramayacak belki evliliğiniz kötüye gidecek varda var kısaca. İstemeyen adamdan çocuk mu yapılır ? Yarın bir gün ben istemiyordum zaten kandırdın beni yaptın diyip kalkıp gitmeye kalksa ne yapacaksınız. Olur mu olur. Resmen adamı kandırarak çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Bu kadar hevesliyseniz sperm bankasını öneririm size.Nasıl yani biraz daha detaylandırır mısınız?
Valla detayı falan yok bu durumun. Adam çocuk istemiyor belki o çocuğa gerçekten iyi bir baba olamayacak onun farkında belki çocuk sevmiyor belki kendin hazır hissetmiyor ve çocuğun olmasının ağırlığını psikolojik olarak kaldıramayacak belki evliliğiniz kötüye gidecek varda var kısaca. İstemeyen adamdan çocuk mu yapılır ? Yarın bir gün ben istemiyordum zaten kandırdın beni yaptın diyip kalkıp gitmeye kalksa ne yapacaksınız. Olur mu olur. Resmen adamı kandırarak çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Bu kadar hevesliyseniz sperm bankasını öneririm size.
Eso gayet iyi açıklamış. Annelik bebeğin rahme düşmesiyle başlıyor, bazıları daha geç hissetse de o annelik, o koruma içgüdüsü önden yükleniyor. Babalarda bu bebekle bağ kurduğunda oluyor. Bebekle bağ kurma da bebeği isteyen babalarda olur, istemeyen gözünü çevirip bakmıyor bileNasıl yani biraz daha detaylandırır mısınız?
Ablacım ne kandırmasından bahsediyorsunuz adam hapı içer misin dedi bende olur dedim olayın arka perdesini bilmeden yazmışsın da yazmışsın az sakin mi olsan acaba yok gider yok şöyle yapar bunları göre göre bırak çocuk yapmayı tek saniye durmam bu platform olup olmadık adamlara fazla cesaret yüklemiş ha cesaret gösterisi yapacaksan da METNİ İYİ OKU ABLAAAAValla detayı falan yok bu durumun. Adam çocuk istemiyor belki o çocuğa gerçekten iyi bir baba olamayacak onun farkında belki çocuk sevmiyor belki kendin hazır hissetmiyor ve çocuğun olmasının ağırlığını psikolojik olarak kaldıramayacak belki evliliğiniz kötüye gidecek varda var kısaca. İstemeyen adamdan çocuk mu yapılır ? Yarın bir gün ben istemiyordum zaten kandırdın beni yaptın diyip kalkıp gitmeye kalksa ne yapacaksınız. Olur mu olur. Resmen adamı kandırarak çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Bu kadar hevesliyseniz sperm bankasını öneririm size.
Bakıyorum da herkes konu dışında herşeye yorum yapmış tek bir soru sorduk ağzını açan akıl vermeye gelmiş bu tarz bir olay yaşamadıysanız herhangi başka bir şey YAZMAYANIZ LÜTFENAblacım ne kandırmasından bahsediyorsunuz adam hapı içer misin dedi bende olur dedim olayın arka perdesini bilmeden yazmışsın da yazmışsın az sakin mi olsan acaba yok gider yok şöyle yapar bunları göre göre bırak çocuk yapmayı tek saniye durmam bu platform oluk olmadık adamlara fazla cesaret yüklemiş ha cesaret gösterisi yapacaksan da METNİ İYİ OKU ABLAAAA
Ay bide şunu öneririm diyor sanki karşısında yüz yılın cahili var bişey önermeden önce ya Allah aşkına şu metin içeriklerini iki okuyun ya of geldi moralimi bozdu densizin teki ya Allah aşkına bir daha benim konularıma bişey yazma ablacım hadi bay bayValla detayı falan yok bu durumun. Adam çocuk istemiyor belki o çocuğa gerçekten iyi bir baba olamayacak onun farkında belki çocuk sevmiyor belki kendin hazır hissetmiyor ve çocuğun olmasının ağırlığını psikolojik olarak kaldıramayacak belki evliliğiniz kötüye gidecek varda var kısaca. İstemeyen adamdan çocuk mu yapılır ? Yarın bir gün ben istemiyordum zaten kandırdın beni yaptın diyip kalkıp gitmeye kalksa ne yapacaksınız. Olur mu olur. Resmen adamı kandırarak çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Bu kadar hevesliyseniz sperm bankasını öneririm size.
Ay çocuk gibi ne bu tepkilerAy bide şunu öneririm diyor sanki karşısında yüz yılın cahili var bişey önermeden önce ya Allah aşkına şu metin içeriklerini iki okuyun ya of geldi moralimi bozdu densizin teki ya Allah aşkına bir daha benim konularıma bişey yazma ablacım hadi bay bay
Ne durumu açıklaması ne çocuk gibi davranması ablacım. Rica ediyorum sizde bi okuduğunu anlama pratiği falan yapınAy çocuk gibi ne bu tepkilerGayet güzel açıklamışlar durumu. Ne yazık ki çocuk istemeyen bir eş ile çocuk yapılmamal