Ertesi gün hapı(ertes72) kullanıp hamile kalan var mı?

Enidemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
484
65
27
Merhaba dün reglimin beşinci günüydü ve genellikle reglim zaten 5 gün sürer. Eşimle ilişki yaşadık içime boşaldı. Ben istedim bu arada boşalmasını normalde eşim bebek istemediğinden ben istesem bile yapmazdı ama regla güvendim dedi. Sonra içine kurt düşmüş olacak ki ertesi gün hapı alır mısın dedi ben de aldım içtim. Adam istemiyor ne yapayım al iç dedim kendi kendime ama bir yanım hamile olmak için can atıyor sadece onu isteksiz görünce bende vazgeçiyorum ama diyorum acaba ümit var mıdır he kızlar ne diyonuz ? Etrafında birebir yaşayan var mı?

Nasıl yani biraz daha detaylandırır mısınız?
Valla detayı falan yok bu durumun. Adam çocuk istemiyor belki o çocuğa gerçekten iyi bir baba olamayacak onun farkında belki çocuk sevmiyor belki kendin hazır hissetmiyor ve çocuğun olmasının ağırlığını psikolojik olarak kaldıramayacak belki evliliğiniz kötüye gidecek varda var kısaca. İstemeyen adamdan çocuk mu yapılır ? Yarın bir gün ben istemiyordum zaten kandırdın beni yaptın diyip kalkıp gitmeye kalksa ne yapacaksınız. Olur mu olur. Resmen adamı kandırarak çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Bu kadar hevesliyseniz sperm bankasını öneririm size.

Valla detayı falan yok bu durumun. Adam çocuk istemiyor belki o çocuğa gerçekten iyi bir baba olamayacak onun farkında belki çocuk sevmiyor belki kendin hazır hissetmiyor ve çocuğun olmasının ağırlığını psikolojik olarak kaldıramayacak belki evliliğiniz kötüye gidecek varda var kısaca. İstemeyen adamdan çocuk mu yapılır ? Yarın bir gün ben istemiyordum zaten kandırdın beni yaptın diyip kalkıp gitmeye kalksa ne yapacaksınız. Olur mu olur. Resmen adamı kandırarak çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Bu kadar hevesliyseniz sperm bankasını öneririm size.
Nasıl yani biraz daha detaylandırır mısınız?
Eso gayet iyi açıklamış. Annelik bebeğin rahme düşmesiyle başlıyor, bazıları daha geç hissetse de o annelik, o koruma içgüdüsü önden yükleniyor. Babalarda bu bebekle bağ kurduğunda oluyor. Bebekle bağ kurma da bebeği isteyen babalarda olur, istemeyen gözünü çevirip bakmıyor bile

Aynısı başıma geldi evlendiğimz ilk ay eşim istedi diye geceleyin bir rehavetle içeriye sperm kaçtı. Neyse dedim ben zaten tutmaz kafasıyla bakıyorum eşime kurt düştü hazır değilim istemiyorum bir daha asla yapmayacam dedi bende istemiyorsan ne yapabilirim dedim gitti ertesi gün aldı geldi istemeyerek içtim. Keşke gebe kalsaydım diye içimden geciyo tabii ki . Ama olmadı. Azıcık kanama oldu sonra normal gününde adet oldum. Öylece bitti gitti.

Ama iki tarafın istemesi çok önemli çalıştığım için eğer ben isteyip yaparsam eşim yardımcı olmaz tadımız kaçar diye ve ailemden uzak olduğum için bakacak da kimsem olmadığı için istemiyorsa ben ne yapayım dedim iyi ki öyle demişim pişman değilim bence erkeğin istemesi herşeyden önemli

Ablacım ne kandırmasından bahsediyorsunuz adam hapı içer misin dedi bende olur dedim olayın arka perdesini bilmeden yazmışsın da yazmışsın az sakin mi olsan acaba yok gider yok şöyle yapar bunları göre göre bırak çocuk yapmayı tek saniye durmam bu platform olup olmadık adamlara fazla cesaret yüklemiş ha cesaret gösterisi yapacaksan da METNİ İYİ OKU ABLAAAA

Ablacım ne kandırmasından bahsediyorsunuz adam hapı içer misin dedi bende olur dedim olayın arka perdesini bilmeden yazmışsın da yazmışsın az sakin mi olsan acaba yok gider yok şöyle yapar bunları göre göre bırak çocuk yapmayı tek saniye durmam bu platform oluk olmadık adamlara fazla cesaret yüklemiş ha cesaret gösterisi yapacaksan da METNİ İYİ OKU ABLAAAA
Bakıyorum da herkes konu dışında herşeye yorum yapmış tek bir soru sorduk ağzını açan akıl vermeye gelmiş bu tarz bir olay yaşamadıysanız herhangi başka bir şey YAZMAYANIZ LÜTFEN

Ay bide şunu öneririm diyor sanki karşısında yüz yılın cahili var bişey önermeden önce ya Allah aşkına şu metin içeriklerini iki okuyun ya of geldi moralimi bozdu densizin teki ya Allah aşkına bir daha benim konularıma bişey yazma ablacım hadi bay bay

Ay bide şunu öneririm diyor sanki karşısında yüz yılın cahili var bişey önermeden önce ya Allah aşkına şu metin içeriklerini iki okuyun ya of geldi moralimi bozdu densizin teki ya Allah aşkına bir daha benim konularıma bişey yazma ablacım hadi bay bay
Ay çocuk gibi ne bu tepkiler :KK70: Gayet güzel açıklamışlar durumu. Ne yazık ki çocuk istemeyen bir eş ile çocuk yapılmamalı.

Ay çocuk gibi ne bu tepkiler :KK70: Gayet güzel açıklamışlar durumu. Ne yazık ki çocuk istemeyen bir eş ile çocuk yapılmamal
Ne durumu açıklaması ne çocuk gibi davranması ablacım. Rica ediyorum sizde bi okuduğunu anlama pratiği falan yapın 😂 yoksa sizi çok manipüle ederler haberin olsun şekerim 😂biz buna iyi niyet göstergesi altında manipülatif davranış diyoruz. ( Dip not : Tekrar tekrar okumak zararlı bişey değil tatlım üşenme tekrar oku olur mu😂💕 ay canım benim ya)

X