Ertesi gün hapı çok acil yardımcı olur musunuz

isimsizbirisiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
11
2
22
Reglimin 4. Günü bir cinsel birliktelik yaşadım erkek arkadaşım boşalma sırasında geri çekildi ilişkiden 1 saat sonra ertesi gün hapı içtim hamile kalır mıyım yardımcı olur musunuz lütfen düşünmekten delirmek üzereyim (dinsel açıdan yasak olduğunu bilmiyodum bundan sonra dikkat edicem lütfen sorumun cevabını verin)

ablam dinsel açıdan günaha bakıyorsak senin iş zaten biraz sıkıntılı dadfaga

1 saat sonra aldıysanız hamile kalma ihtimali düşük. ama 0 diyemeyiz. adet gününü bekleyip test yapınca emin olursunuz

İhtimal çok çok düşüktür imkansız gibi bir şey ama kafama takılan dinî açıdan yasak olduğunu bilmediğiniz şey regl iken cinsellik mi? Dini açıdan bakınca sevgiliyle regl değilken de günah zaten. Hassasiyetiniz var diye sordum yanlış anlaşılmasın.

İhtimal çok çok düşüktür imkansız gibi bir şey ama kafama takılan dinî açıdan yasak olduğunu bilmediğiniz şey regl iken cinsellik mi? Dini açıdan bakınca sevgiliyle regl değilken de günah zaten. Hassasiyetiniz var diye sordum yanlış anlaşılmasın
2. Yapışım o an düşünemedim pek sıcak bakmıyorum ilişkiye girme konusuna bidaha da girmem büyük ihtimal o an tutamadım sadece kendimi düşünemedim bişey 1.5 yıllık düzenli ilişkim var

ablam dinsel açıdan günaha bakıyorsak senin iş zaten biraz sıkıntılı dadfaga

1 saat sonra aldıysanız hamile kalma ihtimali düşük. ama 0 diyemeyiz. adet gününü bekleyip test yapınca emin olursunuz
5 günüm kaldı çok korkuyorum bidaha yaşamam bunu atlatabilsem düşünmekten mahvoldum keşke yapmasaydım

Reglken hamile kalması zor bir durum ihtimal yok gibi birşey %1 gibi etresi gün hapıda içtiysen sıkıntı yok ama reglken ilişkşye girmek günahı geçtim sağlıksız bir durum
Şuan reglime 5 gün kaldı ama bundan ben gün önceden kasık ağrılarım başladı ve hala devam ediyo. Regliyken ilacı içtiğimde adetimi kesmişti ondan olabilir mi yoksa kaldım mı ya normal mi

Bundan 5 gün önce*
Erkek arkadaşlarına Prezervatif kullandirmak varken neden bu sıkıntıyı çekiyor bu kizlarimiz . Üstelik hastalık kapma riskiniz var . Gebe kalsaydin başka belirtiler mutlaka çıkardı kendini bu kadar dinlediğin için .endişe edicek birşey yok.

Reglimin 4. Günü bir cinsel birliktelik yaşadım erkek arkadaşım boşalma sırasında geri çekildi ilişkiden 1 saat sonra ertesi gün hapı içtim hamile kalır mıyım yardımcı olur musunuz lütfen düşünmekten delirmek üzereyim (dinsel açıdan yasak olduğunu bilmiyodum bundan sonra dikkat edicem lütfen sorumun cevabını verin)
Hayır.

Dinsel açı mı?
Neyse bir şey demeyim
Yumurtalıkların yumurta yapmadan nasıl gebe kalacaksın acep
Değilsindir

22 yaşında mısın? Bu yaşa kadar evlilik dışı cinsel ilişkinin zina olduğunu, haram olduğunu biliyor olman gerekir bence. Her neyse konuya gelecek olursak ertesi gün hapı icmissin, içine bosalmamiş, hamile kalmazsın

Şuan reglime 5 gün kaldı ama bundan ben gün önceden kasık ağrılarım başladı ve hala devam ediyo. Regliyken ilacı içtiğimde adetimi kesmişti ondan olabilir mi yoksa kaldım mı ya normal mi
Bu ilaçlar hormonel dengeyi değiştiriyor regli de etkiliyor. Ertesi gün hapı kullanmaman daha iyi olur

X