D Dfghj Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2019 3 1 1 28 29 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfghj #1 Sevgilimle birlikte oldurken regli oldum ve kondom kullanmıyorduk sevgilim de boşalmadı zaten ama içim rahat etmiyor ertesi gün hapı kullanmalı mıyım
Sevgilimle birlikte oldurken regli oldum ve kondom kullanmıyorduk sevgilim de boşalmadı zaten ama içim rahat etmiyor ertesi gün hapı kullanmalı mıyım
morphy Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2013 106 102 303 29 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfghj #2 Al bence
Shin min ah Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2019 102 47 28 28 30 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Dfghj #3 O hap da basit kullanacağın bir şey değil Adet olmuşsun zaten, bosalmamısta neden alasın ki Yine bak internetten biraz daha ama ben olsam almazdım yinede sen bilirsin zor bir psikoloji olduğu için korkuyorsun stresten böyle düşünüyorsun
O hap da basit kullanacağın bir şey değil Adet olmuşsun zaten, bosalmamısta neden alasın ki Yine bak internetten biraz daha ama ben olsam almazdım yinede sen bilirsin zor bir psikoloji olduğu için korkuyorsun stresten böyle düşünüyorsun