• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı aldım ve regl oldum

Sevgilimle bişeyler yaşadık ve içime boşalıp boşalmadığından emin değil çok kısa bir süre sonra bi sıvı geldi ve hemen çıkardı şeffaf bi sıvıydı muhtemelen zevk suyuydu ama pek bilgi sahibi değilim yine de ertesi gün hapı kullandım ve hemen ardından regl oldum hamile kalmam değil mi çok panik bi insanım ve korkuyorum lütfen dalga geçmeden cevap verir misiniz
Canıııım adetin takip etmeni öneririm öncelikle.
Eğer adet döneminse ve süre ve yoğunluk olarak normaldçse adettir. Gebelik değildir. Yerleşme kanaması falanda değildir sanmıyorum. Adet ne zaman

Sevgilimle bişeyler yaşadık ve içime boşalıp boşalmadığından emin değil çok kısa bir süre sonra bi sıvı geldi ve hemen çıkardı şeffaf bi sıvıydı muhtemelen zevk suyuydu ama pek bilgi sahibi değilim yine de ertesi gün hapı kullandım ve hemen ardından regl oldum hamile kalmam değil mi çok panik bi insanım ve korkuyorum lütfen dalga geçmeden cevap verir misiniz
Kondom kullan. Hiç bir şey bilmeyip nasıl sevisiyorsunuz ya ? Döllenme sprem bunlar ilkokul fen bilgisi konusu.

Canıııım adetin takip etmeni öneririm öncelikle.
Eğer adet döneminse ve süre ve yoğunluk olarak normaldçse adettir. Gebelik değildir. Yerleşme kanaması falanda değildir sanmıyorum. Adet ne zaman
Yerleşme kanaması değil adetim yakındı zaten o gün içerisinde hapı aldıktan sonra oldum adet olduysam hala ihtimal var mıdır

Back