- 3 Temmuz 2024
- 28
- 1
- 22
-
- Konu Sahibi Beyza161616
Ertesi gün hapları adet gecikmesi yaparMerhaba kızlar geçen ay reglim bitti 3 4 gün sonra ilişki yaşadım tam içe boşalma olmadı yarı yarıya gibi dusunun yani nolur nolmaz diye 8 saat içinde norlevo kullandım. Ara kanama yaşamadım. Reglim gecikti şuan 5 6 gün. Ama karnında ağrı var günlerdir adet olamıyorum. Memelerim.bugun hassasiyet hissediyorum. Sizce.durum.nedir adet gecikmesi yaşayan var mı benim yardımcı olur musunuz stres de yapıyorum
İlk defa kullandim ne kadar adet gecikmesi normal test alıp yapacagim aksamErtesi gün hapları adet gecikmesi yapar
7-10 güne kadar normalİlk defa kullandim ne kadar adet gecikmesi normal test alıp yapacagim aksam
Umarım stresten kaynaklıdır endişelendim birazStres yapman da etkiler, hap da zaten gecikme yapabilir
Teşekkür ederim7-10 güne kadar normal
Canım benim iki hafta oldu regl gecikeli test yaptım hâlâ negatif sanırım stres yapıyoruzZZZZMerhaba regli tarihime 5-6 gün kala ilişkiye girdim ve ertesi gün hapı aldım regli tarihimi 4/5 gün geçti hala olamadım ne yapmalıyım
Bekleyelim bakalım bende olamadimBende 1-2 kere yaptım negatif geldi bugün 6. Gün hala olamadım
Naptın canım oldun mu ben hâlâ olmadım bir ay olduBende 1-2 kere yaptım negatif geldi bugün 6. Gün hala olamadım
Oldunuz mu ?Naptın canım oldun mu ben hâlâ olmadım bir ay oldu
Ay hayır yaaaaOldunuz mu ?
Kaç gün gecikti test yaptınız mı tekrardanAy hayır yaaaa
Oldum canım 45 gün gecikme ileKaç gün gecikti test yaptınız mı tekrardan
%95 koruma sağlar ve gecikme yaşanabilir. İnşallah %5 lik kesime girmezsinMerhaba kızlar geçen ay reglim bitti 3 4 gün sonra ilişki yaşadım tam içe boşalma olmadı yarı yarıya gibi dusunun yani nolur nolmaz diye 8 saat içinde norlevo kullandım. Ara kanama yaşamadım. Reglim gecikti şuan 5 6 gün. Ama karnında ağrı var günlerdir adet olamıyorum. Memelerim.bugun hassasiyet hissediyorum. Sizce.durum.nedir adet gecikmesi yaşayan var mı benim yardımcı olur musunuz stres de yapıyorum